SEO Arkitekt

WordPress Hjemmesider

SEO Arkitekt - Horsens

Få en unik hjemmeside design i WordPress passende til din virksomhed, der gør dine besøgende til kunder

- Optimeret til hastighed, søgemaskiner og brugeroplevelse.

Ny WordPress hjemmeside

Skal du have en ny hjemmeside designet til at konvertere nye kunder?

Mit navn er Veronica og jeg er WordPress Web Designer i Horsens. Jeg skaber enestående lækre hjemmesider i WordPress designet specielt til dig og dine behov – helt uden hemmelige priser, underlige kontrakter, lange bindinger eller krav til store budgetter.

wordpress hjemmeside design

Få en professionel hjemmeside i WordPress

Alle elsker WordPress! Google værdsætter hjemmesider i WordPress. WordPress er det mest populære CMS-system, og det er kendt for sin brugervenlighed, fleksibilitet og som den mest effektive platform for SEO. Man kan meget nemt ændre udseende og design på sin hjemmeside med det enorme udvalg af temaer til hjemmesider.

hjemmeside wordpress

WordPress hjemmesider

Hos SEO Arkitekt i Horsens får du en ny WordPress hjemmeside,  som aktivt hjælper din virksomhed med at få kunder i nettet.

WordPress hjemmeside pris

wordpress hjemmesider pris

Professionel hjemmeside - 3.950 kr.

Ideel til mindre virksomheder, der ønsker en professionel hjemmeside til et lille budget til at repræsentere din virksomhed professionelt på nettet. Du kan få et veldesignet, præstationsdrevet websted designet tilpasset dine behov og målrettet din målgruppe. En fin løsning også til lokale eller nystartede forretninger, der ikke har de store midler, men som ønsker en online tilstedeværelse.

Hvad får man for 3.950 kr?

*Prisen er ekskl. Moms.

Mine glade klienter

Stor viden på området, super professionel og nem at samarbejde med.

hjemmeside design kunde
5/5

Jacob Andersen

Mindfulness

God og fleksibel hjælp til SEO, der giver resultater.

seo-kunde
5/5

Lisa Beuschau

Akupunktur

Venlig og imødekommende for at lave den hjemmeside du ønsker. Meget reel – du får hvad du har aftalt. Kan virkelig anbefales

webdesign kunde
5/5

Janne Rønsholdt Jepsen

Psykoterapeut

“Tak til Veronica for hurtig og professionel behandling. 🙂 Min nye hjemmeside er simpelthen blevet så mega lækker. Lige som jeg ønskede mig! Og til en pris, der virkelig er konkurrencedygtig. Jeg kan selvfølgelig kun give den bedste anbefaling herfra. :-)”

Anjelica Søndergaard
5/5

Anjelica Søndergaard

Forfatter

“Kan kun anbefale Seo
Arkitekt. hurtig og god service hvor opgaven blev løst med superfin løsning.”

henrik Jensen
5/5

Henrik Jensen

Ejer af

“Har fået en hurtig, kompetent og professionel behandling af SEO Arkitekt, fra min første henvendelse til min flotte hjemmeside var færdig. Min bedste anbefaling herfra.”

5/5

René Valente

Ejer af

WordPress Webdesign - dit bedste valg

Meget brugervenlig

WordPress er utroligt brugervenligt og det kræver ikke meget oplæring af dig. WordPress gør det nemt at organisere indhold uden en masse viden om webstedsadministration.

Nemt at vedligeholde

Du kan få adgang til en række widgets og funktioner til dit WordPress hjemmeside, som gør det nemt for dig at udvide og vedligeholde den.

Meget Fleksibel

WordPress er anerkendt for sin multifunktionelle design og let tilpasselige layout, der let kan tilpasses til at skabe den bedste løsning.

12 gode grunde til at investere i WordPress udvikling

WordPress er grundlaget for omkring 43 % af alle hjemmesider på internettet. i dag, og må derfor siges at være det mest populære valg generelt.

I denne digitaliserede æra bruger flere og flere deres mobiltelefoner som opslagsværk til at udføre forskellige søgninger på internettet, så desktopbrug er faldet i baggrunden. Derfor er det blevet et must for alle hjemmesider at være designet, så deres design tilpasser sig smartphones, så de er enkle og nemme at navigere på.

Responsive designs – også kendt som mobilvenlig hjemmeside sikrer, at den ser godt ud på alle skærmstørrelser.

WordPress indeholder temaer og plugins, der gør det nemt at gøre din hjemmeside responsiv over for mobil browsing. Desuden genkender en WordPress-hjemmeside automatisk, om en bruger får adgang til den fra mobil eller desktop, og konfigurerer automatisk indholdet i overensstemmelse med konteksten.

Denne kvalitet har hjulpet WordPress med at overgå konkurrenter som Drupal eller Joomla og blevet det foretrukne valg for webudviklere overalt, hvilket eliminerer behovet for at mestre HTML, CSS, PHP og andre komplicerede teknologier.

Du kan vælge mellem WordPress skabeloner til hjemmesider eller arbejde med en professionel webdesigner, hvis du ønsker et personligt, unikt webdesign og visse funktioner.

Selv folk, der ikke er fortrolige med IT-området, kan nemt administrere en WordPress hjemmeside. WordPress CMS giver dig mulighed for at oprette en hjemmeside uden at skrive nogen kode. WordPress CMS (indholdsstyringssystem) er intuitivt, så hvis du selv vil ændre indholdet på bestemte sider eller udgive en artikel, kan du gøre det i nogle få enkle trin.

Med en kraftfuld CMS-platform som WordPress kan du logge ind på dit websteds dashboard og bruge en forenklet grænseflade til at oprette dine websider, tilføje indhold og tilpasse designet. Så klarer CMS’et det hårde arbejde med at skabe koden for dig.

WordPress kommer med tusindvis af dedikerede temaer og designs, mange af dem gratis, der giver dig mulighed for at tilpasse designet af hjemmesiden efter dine ønsker.

En af de vigtigste kritikpunkter mod design og udvikling af WordPress, da det først blev udtænkt, er dårlig sikkerhed. Dette er kun en myte. WordPress tilbyder en høj grad af webstedssikkerhed og sparer dig for at bekymre dig om mistænkelige aktiviteter.

Så længe du har gode WordPress-webdesignere og -udviklere, kan du nemt styrke din hjemmesides sikkerhed mod hackere.

Heldigvis har WordPress et væld af muligheder for at skabe lette, hurtige hjemmesider med optimerede elementer der skaber en bedre bounce rate, flere conversions og en generelt bedre besøgeroplevelse på din hjemmeside.

WordPress holder sig opdateret med de nyeste teknologier, trends og brugerbehov. Funktionen og formålet med en hjemmeside kan ændre sig over tid, og heldigvis er WordPress klar til opgaven. Periodiske opdateringer betyder, at CMS’et forbliver relevant, problemer løses og nye nyttige og interessante funktioner tilføjes.

WordPress indeholder SEO-venlige temaer. WordPress er det bedste CMS til SEO.

At designe og udvikle en hjemmeside i WordPress er yderst rentabelt. Desuden er vedligeholdelsesomkostningerne relativt billige, fordi du kan gøre det selv i stedet for at hyre en designer, hver gang din hjemmeside skal opdateres.

Google værdsætter hjemmesider i WordPress. Derudover er der nogle fremragende SEO-plugins, som man nemt kan udvide den indbyggede funktionalitet med og dermed gøre ens website endnu mere attraktivt for søgemaskinerne.

WordPress er skabt med standard, højkvalitets kode hvilket gør at Google og andre søgemaskiner elsker at rangere hjemmesider med WordPress højt i deres søgeresultater.

Smukke WordPress skabeloner til professionelle hjemmesider. Mange WordPress-temaer har store sæt af indstillinger til farver, animationer og mere, meget brugervenlig design og nem at bruge.

Der er ikke et tema i én størrelse, der passer til alle virksomheder. I stedet skal du forstå, hvad du har brug for, og finde det tema, der giver det. Du kan nemt få et par skabeloner på en enkelt hjemmeside.

WordPress Hjemmeside Design

Professionalisme

hjemmeside design 1

Kreativitet

hjemmesider wordpress

Naturlig proces

wordpress hjemmesider

Erfaring

Hvad er WordPress?

CMS-system

WordPress er et såkaldt CMS-system, der giver dig mulighed for at hoste og bygge hjemmesider, hvor du let og enkelt kan redigere i din hjemmesides indhold efter behov.

Mest populære

WordPress er verdens mest benyttede CMS-system, da over 40% af alle verdens hjemmesider bliver bygget heri.

Kompleks

WordPress indeholder en kompleks plugin-arkitektur og et skabelonsystem, så du kan tilpasse enhver hjemmeside, så den passer til din virksomhed, blog, portefølje eller webshop.

Gratis

WordPress er helt gratis. Det vil ikke koste dig noget at bruge softwaren. Du skal dog betale en tredjeparts webhotel for at gøre dit websted tilgængeligt online.

Brugervenlig

WordPress kræver ikke en computeringeniøruddannelse. Det er faktisk bygget til ikke-tekniske mennesker. Brugergrænsefladen er intuitiv og venlig.

Se din forretning vækste med et unikt WordPress hjemmeside

Få mere online trafik med webdesign i WordPress!