SEO Arkitekt

Hjemmeside Pris

SEO Arkitekt - Horsens

Engangsbeløb på 6.950 kr.,

når hjemmesiden er færdig og du er tilfreds med mit arbejde

Hvad koster en hjemmeside

Hos SEO Arkitekt i Horsens kan du finde priser på professionelle hjemmesider fra 6.950 kr og opefter.  Der er en række faktorer, der bestemmer en hjemmeside pris. Hvad koster det at få lavet en hjemmeside? Så fortsæt herunder…

Hjemmeside Design Pris Horsens

Få lavet en hjemmeside som ligner en Million til den laveste pris

wordpress hjemmesider pris

Professionel hjemmeside - 6.950 kr.

Ideel til mindre virksomheder, der ønsker en professionel hjemmeside til et lille budget til at repræsentere din virksomhed professionelt på nettet. Du kan få et veldesignet, præstationsdrevet websted designet tilpasset dine behov og målrettet din målgruppe. En fin løsning også til lokale eller nystartede forretninger, der ikke har de store midler, men som ønsker en online tilstedeværelse.

Hvad får man for 6.950 kr?

*Prisen er ekskl. Moms.

Er du efter WordPress hjemmeside priser?

Er du ved at bygge en ny hjemmeside, så er det et almindeligt spørgsmål at spørge sig selv, hvor meget koster en hjemmeside. Alt efter dine behov kan en hjemmeside koste alt mellem 5.000 kr. til over 40.000 kr. Så hvad er forskellen?

Der er mange variabler, der bestemmer prisen på en hjemmeside: kompleksiteten af design, programmeringsbehov, brugerdefineret funktionalitet, dataimport, ERP-integrationer og mere. Den bedste måde at få en nøjagtig pris for din hjemmeside på er at tale med en webdesignekspert i detaljer.

hjemmesider priser

En standardhjemmeside for en restaurant med 10 indholdssider er et simpelt projekt, mens en webshop, der behandler milliontransaktioner med 50.000 varer, er en tidskrævende hjemmesideudvikling.

Så når du bygger en ny hjemmeside, hvordan ved du så, hvad en fair pris er? Det er svært at bestemme hjemmesidens pris, da mange variabler spiller ind, men nedenfor kan du se, hvad du kan forvente og forskelle i prisniveauer. Forstå hvad en hjemmeside koster og dermed kan du vælge den bedste webdesigner, der matcher dit budget og dine mål.

Hvad bestemmer prisen på en hjemmeside?

Der er mange faktorer, der kan afgøre, hvad der gør en hjemmeside enkel eller kompleks

 • Hvordan vil du have din hjemmeside til at se ud?
 • Hvad er formålet med din website?
 • Hvor mange websider vil du have?
 • Hvilken platform vil din hjemmeside blive bygget på? (WordPress, Magento, Shopify, Onveos, osv.)
 • Hvem lægger dit indhold på webstedet (en webdesigner eller dig?)
 • Har du brug for avancerede CMS-funktioner?
 • Integreres din hjemmeside med anden software?
 • Skal du behandle betalinger online? (webshop)

Har du brugerdefineret funktionalitet, der er nødvendig?

Køb en professionel hjemmeside i Danmark

Som SEO ekspert i Horsens, der har arbejdet på flere sider, jeg kender mange af de almindelige problemer, der ikke kun står over for WordPress-hjemmesider, men hjemmesider generelt. Der er mere ved SEO WordPress end bare tags, indhold, links og Yoast.

Professionalisme

hjemmeside design 1

Kreativitet

hjemmesider wordpress

Naturlig proces

wordpress hjemmesider

Erfaring

WordPress hjemmeside pris tilpasset dit budget

Vækst dit salg med en moderne WordPress-hjemmeside optimeret til ydeevne og konverteringer. en WordPress hjemmeside er ideel til dig, der har brug for et simpelt præsentationssite, en webshop, et produktkatalog eller en blog.

WordPress er en gratis hjemmesidebygningsløsning, som alle kan downloade og bruge. Denne open source-software giver dig frihed til at installere WordPress på enhver hjemmeside, med ethvert webhotel. Men det betyder ikke nødvendigvis, at WordPress ikke har nogen omkostninger at overveje. Gebyrerne forbundet med WordPress kommer fra forskellige andre udgifter.

Eksempler på nogle almindelige udgifter:

 • Domænenavn – Det koster 60 kr. inkl. moms om året at have et .dk-domænenavn.
 • Webhotel – priser starter fra 5 kr. / md.
 • WordPress tema – nogle temaer er gratis, mens andre koster.
 • Plugins – nogle er gratis, mens andre er dyre.
 • HjemmesidesikkerhedSSL-Certifikatet – Prisen er typisk fra omkring 995,- kr. for et års certifikat.
 • Andre udgifter – efter dine behov.

Alt efter dine behov er det vigtigt at vide fra dag ét, hvilken slags hjemmeside du behøver. For eksempel, ift. omkostninger, er det meget anderledes at bygge en simpel WordPress-hjemmeside end at bygge et websted, hvor du sælger produkter og tjenester.

Guide omkring hjemmeside priser

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal købe hjemmeside? Her er min guide hvor du kan finde de bedste hjemmeside priser til din situation som virksomhed eller privatperson.

hjemmeside priser

Hvad du skal gå efter for webdesign priser, når du vil få en ny hjemmeside

Inden køb af hjemmeside bør du overveje, hvad siden skal bruges til, og hvordan du har tænkt dig at bruge den. Årsagen er, at du kan få en simpel hjemmeside næsten gratis, mens en kompleks hjemmeside kan være en dyr og tidskrævende investering. Det er derfor afgørende, at du vælger den rette løsning første gang.

7 rigtig gode tips til at købe en hjemmeside

Ved udvikling af en ny hjemmeside eller webshop skal man vælge, om man vil bruge en skabelon (template hjemmeside) eller et unikt skræddersyet design.

Der er fordele og ulemper ved begge løsninger.

Vælger du, en unik skræddersyet hjemmeside, kan du få det, præcis som du vil have det, hvor hvert element på hjemmesiden er specialdesignet til at passe til dine behov.

Dette kan være en stor fordel, hvis du vil have flere funktioner på din hjemmeside og vil kunne brande virksomheden. Det kan derimod være dyrere og tage længere tid at designe end en skabelon.

Med enkle ord, hvis du er en virksomhed, der værdsætter marketing, branding, unikhed og har store planer for vækst, er den bedste mulighed et tilpasset websted.

En færdiglavet skabelon (template hjemmeside) er hurtigere at lave og den kan være meget billig. Det giver dog en række begrænsninger for, hvad der er muligt. Begrænsningerne kan bestå i, at du primært kun kan ændre farverne, billederne, skrifttypetyperne efter dine ønske. Men du kan ikke ændre på de forskellige moduler, hjemmesiden er bygget op med.

Er dit budget omkring 5.000 kr. eller under, og du ikke har nogen intentioner om fremtidig vækst, så er en skabelon mere praktisk og omkostningseffektiv.

WEBDESIGN+SEO = Synlighed. Uanset hvor meget SEO koster, gør SEOstrategier en verden til forskel, når det handler om at rangere og komme til tops blandt de mange konkurrenter på Google. Jeg har mere end 10 års erfaring med at bygge hjemmesider professionelt, samt udførelse af søgemaskineoptimering (SEO) for både små og store virksomheder. SEO Arkitekt tilbyder dig en fuld SEO- optimeret hjemmeside, der giver dig en god start. Læs her mere om SEO.

Du kan få flere funktioner og udvid funktionaliteten på din hjemmeside. Med disse ekstra funktioner får din hjemmeside et super stærkt fundament. Ekstra funktioner, som for eksempel en begivenhedskalender, et online bookingsystem, et nyhedsbrev, en live chatboks kan tage en masse administrativt arbejde og ekstra omkostninger.

Responsivt design betyder, at din hjemmeside retter sig efter, hvilken enhed folk sidder med og din hjemmeside automatisk justeres til skærmstørrelsen på mobile enheder.  Ved et responsivt design henvender du frit dig til det mobile publikum, og det er meget vigtigt i disse dage.  Hvis du vil tjekke, at din hjemmeside er mobiltilpasset, kan du bruge det gratis mobil venlig test værktøj.

Google Analytics er et gratis uundværligt webanalyseværktøj, som du kan tilknytte din hjemmeside eller webshop og indsamler data om dine brugeres adfærd på din hjemmeside. Du skal overveje at indsætte din Google Analytics trackingkode på din hjemmeside.

Det vil give dig en række muligheder for at måle på eksempelvis hvem der besøger den, hvilke sider de ser, hvordan din hjemmeside konverterer, samt hvordan dine besøgende tilgår din side og dermed bliver det lettere for dig at se, hvordan du får mest muligt ud af analyseværktøjer.

Der findes forskellige plugins, der giver nem social delingsintegration. De er klikbare ikoner, der vises på nogle af dine websider for at give dine besøgende mulighed for at dele dit indhold med deres personlige sociale netværksprofiler, såsom Facebook, TikTok, LinkedIn, YouTube, Twitter, Pinterest  og andre sociale medieplatforme.

Har du brug for logo design? Ønsker du at få udarbejdet logo eller andet grafisk materiale, er det en god idé at tjekke, om den webdesigner du har valgt, kan lave dette.

Ofte stillede spørgsmål angående WordPress design

En professionel skræddersyet koster fra 6.950 kr. eks. moms.

For 6.950 kr. får du en flot hjemmeside med 5 sider inkl. Ekstra sider 700,- DKK + moms pr. side. Særlige funktioner som online booking, online betaling mv, er IKKE inkl. i prisen. Det kan aftales før start hvis du har særlige ønsker.

Nej, ved SEO Arkitekt får du en professionel hjemmeside for det betalte engangsbeløb uden nogle uforudsete omkostninger. Dertil er der mulighed for at optimere med forskellige services så som søgemaskineoptimering, vedligeholdelse, webhotel samt grafik– alt sammen noget du kan vælge efter din egne behov. En lille, enkel hjemmeside kræver muligvis kun et par timers vedligeholdelse om måneden, mens en stor, kompleks hjemmeside kan kræve fuldtidsansatte.

En standard simpel hjemmeside typisk vil det tage 3-4 dage fra den dag jeg modtager dit indhold til hjemmesiden.

En større professionel hjemmeside tager det ca. mellem 2 og 6 uger at lave din hjemmeside fra start til slut, men det kan variere lidt alt efter projektets omfang og levering af indhold til websiden.

Der er flere parametre, der har indflydelse på tidsrammen:

 • Hjemmesidens Kompleksitet
 • Din svartid og levering af indhold
 • Omfanget af revisioner ud over de to inkluderede (der skal være plads til at få nye idéer undervejs).

Ja, når du har betalt den sidste af to regninger, er hjemmesiden din og du ejer den 100%.

En hjemmeside designet af SEO Arkitekt er så let at vedligeholde, at du selv kan stå for det. Jeg udvikler et brugervenligt system, der gør det nemt selv at vedligeholde din hjemmeside og sørge for at den altid er opdateret.

Uden problemer kan du tilføje nye sider, uploade billeder og redigere i teksterne. Det betyder, at du slipper for at betale mig eller et andet webbureau for små opdateringsopgaver.

Har du travlt med din forretninger og ønsker derfor ikke selv at stå for arbejdet med en hjemmeside, så ja, jeg kan hjælpe dig.

SEO Arkitekt udbyder derfor også forskellige ydelser med hjælp til hjemmesider – for eksempel en serviceaftale.

Det fleste af mine kunder vælger at tegne sådan en aftale. På den måde slipper for at forholde sig til opdateringer og næsten daglige mails, om om hacker-angrebsforsøg.

Ja, alle mine hjemmesider er bygget med et responsivt layout, hvor din hjemmeside kan tilpasse sig forskellige skærme og så de ser godt ud på alle størrelser.

Et webhotel er en plads på en server, hvor indholdet af din hjemmeside kan ligge, og som er forbundet til internettet døgnet rundtog så dine besøgende kan tilgå hjemmesiden i døgndrift.

Nej, der er desværre ikke hosting med i prisen.

En professionel hjemmeside pris bestemmes af størrelsen og kompleksiteten af hjemmesiden.

Det betyder, at

 • et pænt, professionelt 15-siders websted med standardtilpasning koster mindre end et meget tilpasset 50-siders e-handelswebsted.
 • en billigere WordPress hjemmeside vil have færre sider og funktioner, mens en dyrere hjemmeside vil have flere sider, bedre webdesignstandarder og funktioner.

Skabeloner kan være et godt valg for dig, hvis du er en lille virksomhed med begrænset budget, vil have din hjemmeside live så hurtigt som muligt, ønsker at målrette mod et meget lille publikum og forventer lav trafik.

En unik skræddersyet hjemmeside er næsten altid det bedste valg for virksomheder, der ønsker at vokse og søge tilpassede funktioner. Det fungerer bedst for virksomheder, der ønsker at etablere et brand gennem en aggressiv marketingstrategi, og der ikke er begrænset af budget.

Et link til Seo Arkitekt vises nederst på din hjemmesides footer, men selvfølgelig kun hvis du er enig i det.

Få WordPress hjemmeside pris der passer til dine behov og budget

Få mere online trafik med en professionel hjemmeside!