SEO Arkitekt

Webdesigner og SEO specialist

HORSENS

Mit navn er Veronica, og jeg tilbyder en række løsninger fra at skabe en fantastisk responsiv hjemmeside til søgemaskineoptimering og synlighed på Google.

seo ekspert

Webdesigner og SEO Konsulent Horsens | 10+ års erfaring med søgemaskine optimering

Som webdesigner og SEO specialist i Horsens, udover de europæiske projekter har jeg også en fantastisk erfaring med det amerikanske marked, da jeg har arbejdet i et canadisk bureau i 9 år. Jeg synes, at det at have SEO erfaring med en anden baggrund, ideer og perspektiver er en stor fordel til både mig og din forretning.

Webdesigner og SEO-konsulent i Horsens som tilbyder innovative strategier og fremragende resultater.

Jeg har 10+ års erfaring med søgemaskine optimering og vil gerne bruge dem til hjælpe dig med at opnå de resultater i Googles organiske søgeresultater, som du går og drømmer om.

Min oplevelse som SEO konsulent startede i 2010 i et canadisk bureau, og siden da har jeg ledsaget mange kunder over hele verden på deres rejse til toppen af søgemaskinens resultatsider (SERPs). Jeg kan også hjælpe dig med at komme derhen.

Jeg arbejder kun med et lille antal kunder, så jeg kan fokusere på deres behov. Hver klient har forskellige krav. Der er ikke to lignende SEO projekter eller virksomheder.

Min Historie

I 2016 flyttede jeg i Horsens, Danmark, og på meget kort tid blev dette land min livsrejse og min sjæls  hjem. Ja, jeg er en SEO specialist, der kommer fra et canadisk bureau, og ja, min danske grammatik er ikke 100% perfekt. Men hey! Jeg er IKKE tekstforfatter. I stedet kan jeg tilbyde dig et højkvalitetsresultat på SEO (ja, det er derfor, du er her).

Mit formål er at hjælpe danske virksomhedsejere som dig med at blive fundet på Google, når potentielle kunder søger deres produkter og ydelser.

Lad os samarbejde og finde ud af, hvordan vi kan effektivisere din hjemmesides performance og rankings på Google, og få flere kunder!

Hvis vi bygger det, så kommer de!

seo priser 1

En af de bedste hjemmeside designere og SEO specialister i Horsens

Hårdt arbejde, ikke gætarbejde. Og strategier bygget på solide data.

Som mange af mine kunder (og muligvis dig selv) er jeg også ejer af en lille virksomhed. Det betyder, at din succes er min succes.

Desuden har jeg den erfaring, der tæller – jeg arbejder med SEO siden 2010. og i alle disse år har jeg hjulpet snesevis af kunder i over 30 forskellige brancher med at øge deres organiske trafik og opnå toppositioner på Google sideresultater.

Jeg har praktisk erfaring med følgende markeder:

  • Denmark
  • UK
  • Rumænien
  • Frankrig
  • USA
  • Canada
  • Australien.

Jeg holder altid øje med de seneste ændringer i søgemaskinealgoritmen, og jeg nyder virkelig det, jeg gør som en SEO konsulent. Og det er det, jeg brænder for.

Hvorfor skal DU vælge mig frem for mine konkurrenter?

150+

Vellykkede projekter

30+

Forskellige brancher

10+

Års erfaring

100+

Tilfredse kunder

Hvad adskiller mig fra andre SEO eksperter og webdesignere i Horsens?

Jeg skaber resultater. Dette er forskellen: min SEO strategi er værdibaseret.

Det betyder, at du ikke betaler mig i nogle timer af min tid. Jeg får betaling for min erfaring, min ekspertise. Hvad jeg kan opnå i de timer, jeg arbejder for dig, kan det hjælpe dig med at tjene flere penge på lang sigt, år fra nu af. 

 Jeg leverer bæredygtige SEO resultater, der varer. Lad dig ikke vildlede af nogen SEO eksperter, der sælger billig SEO og lover dig hurtig placering i Google resultater!

Udover de europæiske projekter har jeg også en fantastisk erfaring med det amerikanske marked, da jeg har arbejdet i et canadisk bureau i 9 år. Jeg synes, at det at have erfaring med en anden baggrund, ideer og perspektiver er en stor fordel til både mig og din forretning.

Fra lokal SEO til komplekse SEO-strategier – jeg leverer alt det nødvendige. Vil du have en synlig lokal virksomhed? Jeg kan hjælpe dig. Ønsker du en topposition for din virksomhed på det nationale marked? Jeg kan hjælpe dig. Jeg har endda arbejdet med virksomhedsmærker for at levere international SEO.

Så hvis du leder efter en SEO specialist til at tage sig af din forretningssucces på det danske marked, så er jeg måske den rigtige SEO specialist til dig. Jeg elsker nye og spændende SEO projekter, og jeg prøver at afsætte så meget tid som muligt for at nå alles mål.

Hvis du leder efter billig SEO, er det her ikke det rigtige sted til dig!

Fordele ved at arbejde med en SEO Specialist Horsens

Ulemper ved at arbejde med en SEO-ekspert

White Hat SEO Specialist

Jeg er ekspert i White Hat søgemaskine optimering

Som en White Hat SEO organisk søgemaskine optimeringsspecialist, bruger jeg teknikker, der er tilladt eller anbefalet af de store søgemaskiner. Selvom disse teknikker ikke tillader lovende specifikke resultater (såsom hvilke søgeresultatpositioner der skal opnås, eller hvor hurtigt klienten kunne se forbedringer), oftest vil søgeresultatpositioner blive bedre, og trafikmængderne, som webstedet modtager, øges på kort eller lang sigt. Og bedst af alt kan webstedet ikke straffes på grund af de anvendte teknikker.

Min SEO er dog ikke noget til dig

Jeg har det fint med, at min SEO ikke er for alle. Mit mål er ikke at hjælpe alle. Mit mål er, at folk finder mig, som ønsker rigtige placeringer og har mulighed for at investere et beløb, der giver mening for både mig og for deres forretning. 

Er vi et match?

Vælger du at gå med en SEO konsulent, kan du jo passende starte et samarbejde med mig 🙂

Tag din virksomhed til næste niveau!