SEO Arkitekt

online markedsføring konsulent

Mit navn er Veronica og jeg er en kvindelig freelancer bosat i hjertet af Horsens – og dækker hele Danmark. Jeg tilbyder en række web løsninger fra at designe en fantastisk responsiv hjemmeside til SEO og synlighed på Google.

seo ekspert

Jeg er en erfaret, engageret komplet marketing og hjemmeside design partner

Som webdesigner og SEO  specialist i Horsens, udover de europæiske projekter har jeg også en fantastisk erfaring med det amerikanske marked, da jeg har arbejdet i et canadisk bureau i 9 år. Jeg synes, at det at have erfaring, ideer og perspektiver med en anden baggrund er en stor fordel til både mig og din forretning.

Min Historie

Hej & velkommen

Mit navn er Veronica bosat i hjertet af Horsens – og arbejder i hele Danmark. Til dagligt beskæftiger jeg mig med webdesign samt SEO og Google Ads, både på hjemmesider og webshops.

Jeg har 10+ års erfaring med digital markedsføring og vil gerne bruge dem til hjælpe dig med at opnå de resultater i Googles organiske søgeresultater, som du går og drømmer om.

Min oplevelse som online markedsføring specialist startede i 2010 i et canadisk bureau, og siden da har jeg ledsaget mange kunder over hele verden på deres rejse til toppen af søgemaskinens resultatsider (SERPs). Jeg kan også hjælpe dig med at komme derhen.

Jeg arbejder kun med et lille antal kunder, så jeg kan fokusere på deres behov. Hver klient har forskellige krav. Der er ikke to lignende SEO projekter eller virksomheder.

I 2016 flyttede jeg i Horsens, Danmark, og på meget kort tid blev dette land min livsrejse og min sjæls  hjem. Ja, jeg er en digital markedsføring specialist, der kommer fra et canadisk bureau, og ja, min danske grammatik er ikke 100% perfekt. Men hey! Jeg er IKKE tekstforfatter. I stedet kan jeg tilbyde dig et højkvalitetsresultat på hjemmesidedesign eller  SEO  (ja, det er derfor, du er her).

Mit formål er at hjælpe danske virksomhedsejere som dig med at blive fundet på Google, når potentielle kunder søger deres produkter og ydelser.

Lad os samarbejde og finde ud af, hvordan vi kan effektivisere din hjemmesides performance og rankings på Google, og få flere kunder!

Hvis vi bygger det, så kommer de!

seo priser 1

Dit bedste valg til dit webprojekt og alle dine digitale marketingbehov

Hårdt arbejde, ikke gætarbejde. Og strategier bygget på solide data.

Som mange af mine kunder (og muligvis dig selv) er jeg også ejer af en lille virksomhed. Det betyder, at din succes er min succes.

Desuden har jeg den erfaring, der tæller – jeg arbejder med online markedsføring siden 2010. og i alle disse år har jeg hjulpet snesevis af kunder i over 30 forskellige brancher med at øge deres organiske trafik og opnå toppositioner på Google sideresultater.

Jeg har praktisk erfaring med følgende markeder:

  • Danmark
  • UK
  • Rumænien
  • Frankrig
  • USA
  • Canada
  • Australien.

Jeg holder altid øje med de seneste ændringer i søgemaskinealgoritmen, og jeg nyder virkelig det, jeg gør som en SEO konsulent. Og det er det, jeg brænder for.

Hvorfor skal DU vælge mig frem for mine konkurrenter?

Hvad adskiller mig fra andre online markedsføring eksperter og webdesignere?

Du betaler mig, når hjemmesiden er færdig og du er tilfreds med mit arbejde

Erfaring og ekspertise: Min unikke kombination af erfaring og ekspertise inden for online markedsføring og webdesign adskiller mig fra andre. 

Kreativitet og innovation: Min evne til at tænke kreativt og innovativt inden for online markedsføring og webdesign sætter mig i en unik position. At kunne udvikle nye og originale løsninger, der skiller sig ud og tiltrækker klienter og kunder til dig.

Resultater og referencer: mine konkrete resultater og positive referencer fra tidligere kunder eller projekter.

Kundeservice og relationer: At kunne opbygge stærke relationer med kunderne og levere fremragende kundeservice  adskiller mig fra konkurrenterne. Min evne til at forstå kundens behov og levere målrettede løsninger kan gøre en væsentlig forskel.

Hvad leder du efter? Få en Ny hjemmeside? Nå ud til flere kunder?

Er vi et match?

Vælger du at gå med en web konsulent, kan du jo passende starte et samarbejde med mig 🙂

Tag din virksomhed til næste niveau!