SEO Arkitekt

SEO Vejle

Står du og mangler besøgende til din hjemmeside?

Så invester i søgemaskineoptimering og styrk din synlighed på Google!

SEO optimering Vejle, der hjælper dig med at få flere kunder i forretningen

seo Vejle

Du har søgt på SEO optimering Vejle, SEO bureau Vejle“, “SEO specialist Vejle“,  “søgemaskineoptimering Vejle og derfor har du fundet min hjemmeside på Google. Jeg er en SEO specialist der holder til i hjertet af Horsens 25 minutter fra Vejle – derfor kan vi skabe et godt og tæt samarbejde.

Som SEO konsulent sørger jeg for at dine kunder får øje på dig og så din virksomhed får flere kunder. Jeg tager hånd om enhver opgave indenfor webdesign, SEO Optimering, lokal SEO og hele tilbud, så kan du som min kunde læne dig tilbage, og se omsætningen stige for hver måned.

Hvad koster søgemaskineoptimering Vejle

Prisvenlige SEO Priser

seo horsens priser

SEO Jumpstart

En ideel plan til en mindre eller nystartet lokal forretning, der vil effektivisere hjemmesides performance og rankings på Google over en længere periode.

5 timers / måned

Minimum 3 måneder anbefales
din hjemmeside øverst på Google

SEO Business

En ideel plan til konkurrencedygtige virksomheder, der gerne vil effektivisere hjemmesides performance og rankings på Google relativt hurtigt.

10 timers / måned

Minimum 6 måneder anbefales
Højere placering på Google

SEO Booster

En ideel plan til store virksomheder, der går efter første side placering på Google, nationalt eller internationalt, på en større række af søgeord over en kort periode.

15 timers / måned

Minimum 6 måneder anbefales

*Prisen er ekskl. Moms.

** Hvert SEO projekt er unikt og prisen kan variere afhængig af kundens behov og mål.

Her kan du tjekke detaljerne om mine SEO priser.

Hvordan kommer din hjemmeside til at ligge øverst på Google?

Mere online synlighed = flere besøgende = flere kunder

Er du klar til mere omsætning allerede i morgen, fordi potentielle kunder kan finde din forretning på Google?

SEO optimering i Vejle for små og mellemstore virksomheder – herunder startups

Hvordan opnår du øget omsætning med søgemaskineoptimering?

Med SEO øger du din online synlighed og får flere besøgende til din hjemmeside.

Hvordan kan SEO optimering hjælpe dig?

SEO optimering i Vejle og omegn

Fordele ved brug af søgemaskineoptimering

Bedre online synlighed

Top placeringer i Google

Flere kunder

Øget trafik

SEO bureau eller en SEO konsulent

Hvorfor vælge mig som din SEO konsulent i Vejle?

For jeg som en SEO specialist:

Hvorfor skal du investere i søgemaskine optimering

Her får du 8 gode grunde:

k+
søgninger per sekund modtager Google.
0 %
af de daglige søgninger på Google er nye.
0 %
af alle klik går til de første fem organiske resultater.
%
af indholdet får ingen organisk trafik fra Google.
0 %
af marketingfolk siger, at SEO er mere effektiv til at drive salg end PPC.
0 +
faktorer bruger Googles søgealgoritme til at rangere websteder.
0 %
af internet-brugerne vil få adgang til internettet kun via mobile enheder i 2025.
0 %
"Bedste" + "lige nu" mobilforespørgsler er vokset med over 125% i de sidste to år.

Er der nogen binding?

Der er ingen kontrakt; vi går måned for måned. Ingen kontrakt betyder, at jeg virkelig skal få positive resultater til dig hver måned, eller jeg bliver fyret. Så i slutningen af hver måned er du ikke tilfreds med det, jeg har gjort, du har ret til at fyre mig. Ingen straf. 

Du betaler, jeg skaffer dig resultater. Så simpelt er det. Hver måned viser jeg dig, hvor du var, indtil du ansatte mig, og hvad din nye statistik er. Så beslutter du, om du vil fortsætte med vores samarbejde.

Jeg arbejder personligt på dit projekt og er ansvarlig for dine resultater.

Hvad laver jeg som din SEO specialist i Vejle?

Har din forretning i Vejle brug for Google optimering ?

Hvis du har en forretning i Vejle og lever af at sælge på nettet dine produkter eller ydelser, har du nemlig en klar interesse i, at folk kan finde din hjemmeside på Google.

Jeg arbejder med en bred vifte af virksomheder og varierende budgetter. Din virksomhed kan anvende smarte SEO-teknikker uanset størrelse og specialitet. Jeg tilbyder søgemaskine optimering til:

Er vi et match?

Vælger du at gå med en SEO ekspert, kan du jo passende starte et samarbejde med mig 🙂

Tag din virksomhed til næste niveau!

Hvordan kommer vi i gang med SEO?

1.1. Opdagelse

Inden vi springer ind og begynder vores SEO-kamp om den første side på Google, skal jeg som din SEO-konsulent først forstå dine behov, krav og forventninger. For at kunne indhente og organisere disse data korrekt skal jeg analysere din branche. Det er afgørende, at jeg samler så meget information som muligt, da det vil påvirke resten af SEO-kampagnen.

1.2. SEO Analyse

SEO analysen viser dine styrker og svagheder ift. en konkurrent.

Jeg opretter en dybdegående rapport om tilstanden af din hjemmeside på nuværende tidspunkt og opdager nye muligheder og få ideer til forbedringer. Det er det første og fremmeste skridt og spiller en afgørende rolle i at bestemme, hvad niveau din hjemmeside er på i øjeblikket, set fra et teknisk og søgemaskineoptimeringssynspunkt. Ofte er en SEO analyse et ret omfattende arbejde af de forskellige parametre, hvorpå din hjemmeside kan rangere hos søgemaskiner.

I slutningen af denne fase giver jeg dig en komplet rapport, der skitserer alle de kritiske problemer, der blev identificeret under analysen, samt en komplet liste over strategiske anbefalinger til, hvordan de kan løses.

1.3. Konkurrentanalyse

Der er ingen grund til at genopfinde hjulet, og endnu mere – begå de samme fejl som andre virksomheder i din branche. Hvad der virker, og hvad der ikke virker, er allerede blevet opdaget. For at rangere din hjemmeside på den første side af Google, er jeg nødt til at studere dine brancheledere. Hos SEO Arkitekt tror jeg meget på reverse engineering – kunsten at studere & lære af hvad succesrige konkurrenter laver, så gør vi det samme, men vi gør det bedre! Årsagen er, at du skal kende både de stærke og svage sider af dine konkurrenter og gøre det bedre i alle aspekter relateret til SEO og løbende følger op på konkurrenternes position og strategi for at overgå dem. Konkurrentanalysen er værdifuld fordi både du og dine konkurrenter med al sandsynlighed gerne vil ligge nummer 1 på Google, når folk søger efter ydelser eller produkter, som I udbyder eller sælger.

1.4. Søgeord forskning

Ud fra ovenstående SEO analyse er det vigtigt at vide hvilke ord din hjemmeside rangerer på og hvordan du rangerer på de søgeord og søgefraser, du lige har fundet frem til, at dine konkurrenter fx bruger meget. Søgeord forskning er meget vigtig for optimering af din hjemmeside.

SEO søgeord forskning påvirker alle, der bruger internettet til at søge efter noget. Søgeord er forbundet med de forespørgsler, som folk indtaster i søgemaskiner. Jeg finder ud af de primære, sekundære og semantiske søgeord for hver side på din hjemmeside, der er bedst til salg, markedsføring og indhold på dit websted. Hvis vi regner med, hvad folk søger efter, og så sørg for, at dit indhold har masser af de søgeord, der er pebered i hele, vil du sætte dig selv for succes.

1.5. SEO-strategi

Så snart vi identificerer SEO-muligheder, udarbejder jeg en tilpasset projektplan, der strækker sig over tre til seks måneder afhængigt af vores aftale. Dette inkluderer dine kampagnemål, forventede resultater for hver marketingkanal og estimeret tidsramme.

I løbet af den første måned prioriterer jeg din kampagne for at imødekomme de mest presserende aspekter af SEO. Dette gøres for at sikre, at vores søgemaskineoptimeringsindsats leverer øjeblikkelige og målrettede resultater.

2.1. Teknisk SEO optimering

Teknisk SEO er et begreb som dækker over alle de tekniske aspekter af din hjemmeside, som kan påvirke dine placeringer på søgemaskinerne. Teknisk SEO (søgemaskineoptimering) er en vigtig del af SEO og er den proces, hvori man konfigurerer en hjemmesides elementer, så den potentielle synlighed på søgemaskinerne maksimeres.

Det betyder, at jeg løser eventuelle tekniske problemer på din hjemmeside og gennemfører en omfattende teknisk analyse for at identificere eventuelle problemer og præsentere dem for dig i en pænt formateret rapport.

Google promoverer websteder, der følger deres retningslinjer for webmastere, hvorfor alle tekniske problemer skal løses så hurtigt som muligt.

2.2. On-Page optimering

On-Page optimering referer til alle elementer på din hjemmeside, der kan fortælle Google, hvad din side handler om for at forbedre dets positioner i de organiske resultater. Ved at bruge mine søgeordsforskningsdata begynder jeg at studere indholdet af din hjemmeside og kompilere anbefalinger til de sider, der skal opdateres og optimeres. Efter din godkendelse implementerer jeg disse anbefalinger og optimerer indholdet og strukturen på din hjemmeside for dig.

Da søgemaskiner regelmæssigt opdaterer deres algoritmer, bliver jeg konstant opdateret med disse ændringer og udvider og optimerer min SEO-taktik for at bevare relevansen af mine kunders hjemmesider.

3.1. Landingssider

Baseret på vores målrettede søgeordsliste, som vi blev enige om i vores tidligere trin, udvikler jeg nye landingssider på din hjemmeside.

3.2. Indholdsfortegnelse

Hvis dit indhold skal generere trafik, skal det være SEO-optimeret. Ved hjælp af min søgeordsanalyse tildeler jeg hvert søgeord en organisk “intent”.

3.3. Link Building Campaign

Jeg følger reverse engineering-modellen ved at analysere dine konkurrenters linkbuildingsindsats for at forstå, hvilke typer hjemmesider jeg kan arbejde med. Ud fra disse undersøgelser kan jeg sammensætte lister over muligheder, som jeg søger under din SEO-kampagne.

4.1. Måling

Hos SEO Arkitekt har jeg oprettet et system, der gør det muligt for dig og os at følge din kampagnes fremskridt og foretage justeringer på farten. Jeg overvåger og analyserer dine søgeordsplaceringer og KPI. Som SEO-ekspert tager jeg højde for en lang række faktorer i særlige søgeordspositioner, backlink-status, indeksering, Google Search Console, Google Analytics , SSL-status, on page-fejl, problemer med indlæsningshastighed, afvisningsprocent, konverteringsrate, lokal synlighed og CTR.

4.2. Rapportering af SEO-resultater

Jeg udarbejder månedlige SEO-rapporter, så både du og os er på linje i forhold til din SEO-kampagnefremskridt. Under vores konsultationer giver jeg en omfattende rapport, der skitserer effektiviteten af dit websted: søgeord, generel trafik og placeringer. Ved at rapportere på månedsbasis holder jeg dig orienteret om alt, hvad der foregår i vores SEO-kampagne og giver dig en forståelse af, hvad du kan forvente.

4.3. Justering

Min SEO-proces udvikler sig altid, og jeg retter og justerer konstant mine SEO-strategier med Googles algoritmeopdateringer og nye trends. Søgemaskiner er dynamiske, og behovene i din branche ændrer sig også.

Ved at stole på mig som din SEO-specialist får du alle de nødvendige rettelser og kan garantere dig selv pålidelig styring af din SEO-indsats.

Hvordan finder du den bedste SEO specialist i Vejle?

Nå, ærligt talt, tror jeg, at jeg selv er en meget dygtig SEO specialist! 🙂

Noget fik dig til at komme her! Så jeg vil sige, søg ikke mere!

Jeg er ikke som de andre SEO eksperter, der kun lover dig hurtige resultater. Jeg skaber resultater, der varer.

Jeg har over 10 års erfaring inden for online markedsføring branche, og jeg har arbejdet og jeg har styret med succes SEO strategier og nået 1. side på Google for 200+ virksomheder fra forskellige brancher i USA, Canada, UK, Rumænien, Danmark, Frankrig og Australien.

Er vi et match?

Vælger du at gå med en SEO ekspert, kan du jo passende starte et samarbejde med mig 🙂

Tag din virksomhed til næste niveau!

FAQ om SEO

SEO står for “søgemaskineoptimering” eller “search engine optimization” på engelsk. Enkelt sagt betyder det processen med at forbedre din hjemmeside for at øge dets synlighed og opnår bedre placeringer, når folk søger efter produkter eller ydelser relateret til din virksomhed i Google, Bing, YouTube og andre søgemaskiner. Lær mere om, hvad SEO er her!

Søgemaskiner som Google scanner eller gennemsøger forskellige hjemmesider for bedre at forstå, hvad hver hjemmeside handler om. Dette hjælper søgemaskinerne med at levere de bedste og mest relevante resultater til dem, der søger efter bestemte emner eller søgeord.

Den mest almindelige SEO pris på en månedlig SEO pakke ligger på mellem kr. 3.500 og kr. 8.000. Hos SEO Arkitekt starter SEO Priser fra 2.500 kr. om måneden. Tjek mine SEO Pakker her.

En god SEO strategi kan drive indgående trafik, der kan vokse din virksomhed i de kommende år.

 1. Vælg de rigtige søgeord.
 2. Start med en lokal søgestrategi.
 3. Fokus på indhold af høj kvalitet.
 4. Generer back links af god kvalitet.
 5. Brug så mange sociale mediekanaler som muligt (Facebook, LinkedIn, Instagram, Pinterest).
 6. Uddele visitkort, flyers, klistermærker.

Husk! Den landingsside, du gerne vil have til at ligge øverst på Google, skal være af højere kvalitet, end de landingssider den konkurrerer med om de samme søgeord.

 1. Opret indhold af høj kvalitet (såsom i en blog).
 2. Har en hurtig hjemmeside, der indlæses hurtigt.
 3. Gør din hjemmeside mobilvenlig.
 4. Sørg for, at dit websted er sikkert (din web adresse skal starte med HTTPS).
 5. Følg Googles bedste fremgangsmåder.
 6. Registrer din hjemmeside på Google Search Console
 7. Registrer din hjemmeside på Google My Business
 8. Få kvalitets backlinks fra andre websteder – Link Building  
 1. Få en grundig SEO analyse
 2. Indsæt relevante søgeord til indholdet på din hjemmeside.
 3. Brug Meta-tags til at tilføje flere søgeord.
 4. Målret mod søgeord, der er lavt konkurrencedygtige.
 5. Opsøg back links.
 6. Registrer din hjemmeside på Google My Business
 7. Hav indhold, der er relevant for din virksomhed.

Analyser din hjemmesides tekniske SEO-rapport.

10 bedste måder at få mere trafik og flere besøgende på din hjemmeside:

 1. Søgeordsforskning.Inkluder altid relevante søgeord i dit indhold.
 2. Skriv originalt indhold af god kvalitet.
 3. Tilføj nye produkter eller indhold til din hjemmeside dagligt.
 4. Få din egen Videokanal på YouTube.
 5. Vær aktiv på sociale medier.
 6. Brug annoncering til at øge webstedstrafik.
 7. Send e-mail nyhedsbreve.
 8. Observer dine konkurrenter.
 9. Få kvalitets back links.
 10. Udgiv en pressemeddelelse.

Det er GRATIS. Bare få google til at vide, at dit indhold er mere værd end de andre hjemmesider.

Hvis din hjemmeside ikke kommer frem på Google, er det højst sandsynligt af en af følgende årsager:

 1. Din hjemmeside er for ny.
 2. Din hjemmeside er ikke optimeret til søgemaskine crawling.
 3. Din niche er meget konkurrencedygtig.
 4. Din hjemmeside blokerer søgemaskiner fra at indeksere dens sider.
 5. Din hjemmeside blokerer søgemaskiner fra at crawle dens sider.
 6. Du har ikke nok backlinks af høj kvalitet.
 7. Din hjemmeside mangler “autoritet”.
 8. Din webside stemmer ikke overens med “søgehensigten”.
 9. Din hjemmeside har problemer med duplikatindhold.
 10. Din hjemmeside er blevet straffet af Google.

En SEO analyse også kendt som en SEO audit, er som en statusrapport. SEO analysen handler om at undersøge en hjemmeside, for at få en bedre forståelse af hvor godt hjemmesiden er blevet optimeret, og hvad der kan gøres for at hjælpe siden med at blive bedre. SEO Arkitekt tilbyder dig gratis SEO analyse, der hjælper dig således med at træffe de rigtig beslutninger i dit SEO arbejde.

Her på SEO FAQ siden kan du læse flere spørgsmål relateret til SEO.