SEO Arkitekt

SEO Syddjurs

Hvis du læser denne side, betyder det, at du er interesseret i SEO Syddjurs. Jeg takker dig for din interesse, og jeg forsikrer dig også om, at du er på den rigtige side.

SEO Syddjurs for både små og store virksomheder

seo syddjurs

SEO Arkitekt er specialiseret i SEO Syddjurs og lokal internetmarkedsføring for at hjælpe virksomheder med at øge deres synlighed online. Jeg kan sagtens implementere på din hjemmeside en tilpasset vellykket SEO -strategi, hvor placeringen vil være der for altid til dig. Jeg sikrer dig en vedvarende organiske trafik og du har muligheden for at få topplaceringer på Google på alle søgeord som relaterer sig til din forretning.

SEO Syddjurs Priser

SEO priser kan variere meget, alt efter hvor man leder. Jeg tilbyder SEO optimering i forskellige prisniveauer. Min mindste SEO-pris er 2.500,- om måneden. Det er op til dit budget, hvor mange timer du er villig til at investere i månedligt.

Flere penge = flere timer = flere resultater.

seo priser 4

SEO Jumpstart

En ideel plan til en mindre eller nystartet lokal forretning, der vil effektivisere hjemmesides performance og rankings på Google over en længere periode.

5 timers / måned

2.500,- /md.

Minimum 3 måneder anbefales
seo priser 5

SEO Business

En ideel plan til konkurrencedygtige virksomheder, der gerne vil effektivisere hjemmesides performance og rankings på Google relativt hurtigt.

10 timers / måned

4.500,- /md.

Minimum 6 måneder anbefales
seo priser 6

SEO Booster

En ideel plan til store virksomheder, der går efter første side placering på Google, nationalt eller internationalt, på en større række af søgeord over en kort periode.

15 timers / måned

6.500,- /md.

Minimum 6 måneder anbefales

*Prisen er ekskl. Moms.

**SEO månedlige priser er kun vejledende. Hvert SEO projekt er unikt og prisen kan variere afhængig af kundens behov og mål.

Her kan du tjekke detaljerne om mine SEO priser.

Er der en SEO-kontrakt?

Der er ingen kontrakt; vi går måned for måned. Ingen kontrakt betyder, at jeg virkelig skal få positive resultater til dig hver måned, eller jeg bliver fyret. Så i slutningen af hver måned er du ikke tilfreds med det, jeg har gjort, du har ret til at fyre mig. Ingen straf. 

Du betaler, jeg skaffer dig resultater. Så simpelt er det. Hver måned viser jeg dig, hvor du var, indtil du ansatte mig, og hvad din nye statistik er. Så beslutter du, om du vil fortsætte med vores samarbejde.

Jeg arbejder personligt på dit projekt og er ansvarlig for dine resultater.

Er vi et match?

Vælger du at gå med en SEO konsulent, kan du jo passende starte et samarbejde med mig 🙂

Tag din virksomhed til det næste niveau!

Øge din konkurrenceevne i din branche!

SEO optimering er en løbende konkurrence. Det er et søgemaskine ranking race, hvor målet er ikke blot at komme først i mål, men at forblive i front af konkurrenterne og påvirke retningen af dem bag dig. Forudsat at der er mange foran dig, er det vigtigt at forstå, hvor hurtigt du skal løbe for at overgå konkurrenterne. For at indhente dem og endnu bedre for at gå foran dem, skal du løbe hurtigere end dem.

Din investering i SEO er det, der bestemmer din hastighed og din placering. Vil du løbe hurtigere? Invester mere! Mere budget betyder mere tid. Det er som at gå til en personlig træner, jo mere tid du bruger, jo flere fremskridt vil du se. Hvis du investerer 2500 kr. om måneden, og de foran dig investerer 15000 kr. om måneden, hvordan skal du så overgå dem? Det kan du ikke. Det er vigtigt at beregne arbejde på din hastighed, så resultaterne kan komme hurtigere.

Alle virksomhedsejere bør vide, at deres kunder søger på internettet, men mere specifikt søger de på den første side af søgemaskinerne efter produkter og ydelser. Hvis din virksomheds hjemmeside ikke vises der, vil dine konkurrenter skaffe alle disse kunder. Mit mål er at sikre, at din hjemmeside bliver fundet på den første side af Google.

Jeg forstår konkurrencekarakteren ved at drive forretning online, og jeg kan sætte din virksomhed foran dine online-konkurrenter med banebrydende og gennemprøvede søgemaskine optimering-taktikker.

SEO eller Google Ad Words

Invester ikke en uendelig formue i Google Ad Words, bare for at blive vist på den første side af søgeresultaterne. Du skal dog altid betale for det. Men i disse dage bruger mange internetbrugere Ad Blockers. Sandheden er, at folk klikker mere på organiske søgeresultater. Annoncer på Google får kun cirka 2-3% CTR (og tallet falder konstant), mens resten går til organiske søgninger. Derfor vil den gennemsnitlige pris pr. annonce blive ved med at stige.

I stedet, hvis jeg implementerer på din hjemmeside en tilpasset vellykket SEO -strategi, der følger retningslinjerne og gør alt rigtigt, vil placeringen være der for altid for dig. Da din hjemmeside er korrekt optimeret, vil den ikke kun vises på den første side af ALLE de store søgemaskineresultater organisk, men den vil også konvertere meget mere af din trafik til faktisk betalende kunder. En god online synlighed er påkrævet for enhver virksomhed i dag, uanset branche, størrelse eller omsætning.

Mit job som din SEO konsulent er at generere et højere positivt investeringsafkast til dig gennem hjemmesideoptimering og placering oven på søgemaskinerne. Jeg er forpligtet til kun at give dig den bedste søgemaskine optimering, rådgivning og implementering, uanset om din virksomhed er beliggende i Syddjurs eller 500 kilometer langt væk.

Så hvordan gør vi dette? Det korte svar er, at min erfaring og ekspertise betyder, at jeg kender det aktuelle landskab i online-annonceverdenen ud og ind. Jeg ved, hvordan du får de kunder og klienter, du har brug for, til at tage telefonen og ringe til dig, så din virksomhed kan trives.

SEO Syddjurs der virker – hvad betyder det?

Søgemaskineoptimering er en konstant foranderlig og skiftende proces. Det, der virkede for et år siden, virker sandsynligvis ikke i dag. Faktisk, hvis du forsøger at gøre i dag, hvad du normalt gjorde for et år siden, for at optimere dit websted korrekt til de store søgemaskiner, vil du højst sandsynligt få din hjemmeside straffet og efterlade dig dårligere, end du var, da du startede.

Mit job som en af de bedste SEO-konsulenter i Syddjurs er at følge de nyeste trends og følge med i ændringerne. Jeg undersøger, tester og implementerer konstant søgemaskine optimering-løsninger til mine kunder. Jeg kan ikke se fremtiden, så vi kan ikke fortælle dig, hvordan tingene vil være om et år, men jeg ved med sikkerhed, hvad der fungerer i dag, og jeg kan bruge den information til at placere dit websted foran dine konkurrenter.

Hvad handler SEO om?

Søgemaskine optimering handler ikke kun om at optimere din hjemmeside til de rigtige søgeord, men det handler mere og mere om at bringe flere kunder (førende generation), skabe positiv berømmelse for selve brandet (brand awareness). Eller få dine potentielle kunder til at interagere mere, dele mere og reagere mere på din virksomheds opslag på sociale medier (social media marketing). Jeg kan give din hjemmeside det trafikboost, du leder efter, og sørge for, at DIN virksomhed lettere kan findes af dine potentielle kundeemner, da de søger efter dit produkt eller din ydelse.

Husk, at mit fokus for din virksomhed er at få dit websted til at komme til toppen af søgeresultaterne i dag og at holde det der, så længe du er i forretning. At vælge mig som din SEO konsulent betyder at foretage en investering i din virksomhed, som vil give et fantastisk investeringsafkast i de kommende år.

Lokale erfaringer er vigtige

Hvis du vil øge dit brands omdømme og generere nyt salg gennem SEO-kampagner af god kvalitet, så er du på det rigtige sted!

Din hjemmesides indhold er konge, da det kommer til søgemaskineoptimering. Du kan gøre alt andet rigtigt, men hvis du ikke målretter mod de rigtige søgeord, kommer du ikke ret langt med din online leadgenereringsindsats.

Jeg har været i branchen så længe, at søgeord er en anden natur for mig. Da du har fortalt mig detaljerne om din virksomhed, vil jeg være i stand til at udarbejde det bedste sæt arbejdssøgeord, der skal inkluderes på din hjemmeside. At arbejde sammen med mig som din SEO-konsulent for din online markedsføring betyder at dissekere din hjemmeside, indtil den er perfekt optimeret og vigtigst af alt, konverterer besøgende til kunder. Jeg ved også, hvilken søgeordstæthed der virker bedst: Indsæt for få søgeord, og søgemaskinerne opfanger det ikke, sætter for mange ind, og du bliver straffet for overoptimering.

Jeg har været igennem alle de algoritmeændringer, som Google er skabt i de sidste 10 år. Jeg ved, hvilke justeringer jeg skal foretage på din hjemmeside. Jeg ved, hvordan jeg korrekt kan optimere din hjemmesides – on page SEO, samt hvordan jeg kan få links tilbage til din hjemmeside – linkbuilding eller off page søgemaskine optimering.

Jo hurtigere du starter, jo bedre!

At arbejde med SEO Arkitekt for din forretnings SEO Syddjurs behov betyder, at du arbejder med en kompetent SEO konsulent, som helt sikkert vil tilføje værdi til din virksomhed. Mine søgemaskine optimering-mål er at få din hjemmeside til at rangere højt på Google, samtidig med at jeg målretter mod højt kvalificerede potentielle kunder. Jeg ønsker, at folk, der søger efter dine produkter og tjenester, lettere kan finde din hjemmeside og konvertere til et salg for dig. Hvis din hjemmeside ikke implementerer en vellykket tilpasset søgemaskine optimering strategi, så vil disse potentielle kunder sandsynligvis ende med at blive dine konkurrenters kunder.

Jeg leverer SEO Syddjurs, der vil forbedre din hjemmesides synlighed på Google og øge din konkurrenceevne. Uanset om din virksomhed er stor eller lille, vil jeg forsyne din hjemmeside med en tilpasset SEO-strategi, som den mangler. Dine potentielle kunder søger på Google lige nu efter dine produkter og tjenester, så vent ikke længere med at få implementeret SEO-kraften på din hjemmeside.

Som SEO-specialist i Syddjurs har jeg hjulpet hjemmesider i alle størrelser med at opnå succes i Google. Giv mig en chance, og lad mig vise dig, hvad jeg kan gøre for din hjemmeside!

Kontakt den bedste SEO konsulent i Syddjurs, Danmark! Jeg er specialiseret i lokal SEO markedsføring af hjemmesider og arbejder med små til mellemstore virksomheder, der har brug for flere kunder i deres geografiske område. Lokale butikker, tandlæger, frisører, bilservice / mekaniker, wellness, spa, massage, dyrehandel, vvs-installatører, ejendomsmæglere er gode eksempler på den type lokale virksomheder, der skal finde nye kunder, der er placeret tæt på deres naturlige serviceområde. Hvis du kæmper for at målrette mod kunder, der er placeret tæt på din virksomhed, men dine konkurrenter finder dem først, kan jeg hjælpe med at ændre det.

SEO Syddjurs, der får positivt afkast på dine markedsføringsinvesteringer

Bruger du stadig penge på katalogfortegnelser, brochurer og andre traditionelle og ikke-målbare midler til annoncering?

SEO Arkitekt kan hjælpe dig med at sænke dine marketingudgifter og få bedre afkast gennem mine søgemaskinemarkedsførings- og optimeringskampagner. Resultaterne vil være langsigtede, organiske, overkommelige og endnu vigtigere målbare

Efterhånden som dine søgemaskiners placeringer forbedres over tid, vil din trafik og dit salg også forbedres.

Grundig, professionel SEO-analyse

Da dine kunder leder efter produkter eller tjenester online, bruger de normalt søgemaskiner som Google eller Bing.

Dine potentielle kunder indtaster et søgeord, og søgemaskinen viser de bedste relevante resultater for det pågældende søgeord. Du ved måske ikke, hvad dine målkunder skriver i søgemaskinerne, men jeg kan finde ud af det for dig. Jeg ved, hvordan Google SEO fungerer, og desuden bruger jeg avancerede, præcise værktøjer, der kan fortælle mig, hvad dine målkunder søger efter.

Endnu vigtigere er, at jeg kan sikre, at de finder din virksomhed som et resultat – og overgår din konkurrents online tilstedeværelse.

SEO Syddjurs, der rapporterer om fremskridtene i din SEO-optimeringskampagne

At optimere en hjemmeside til søgemaskiner tager tid.  Jeg tror på at være ansvarlig over for mine kunder gennem hele SEO-processen. Hver måned får du at se det udførte arbejde med din skræddersyede kampagne, stigningen i opnåede placeringer og den resulterende trafik til dit websted.  Jeg kan også tage det videre og se på at måle trafikken på din hjemmeside og forbedre konverteringsraterne, for at gøre din online tilstedeværelse endnu mere effektiv.

Hvad ville det betyde for din forretning at få mere målrettede kundeemner fra Google, Bing og Yahoo? SEO Arkitekt er her for at hjælpe – vælg en SEO-konsulent, der tilbyder bæredygtig og etisk organisk søgemaskineoptimering.

Lokal SEO Syddjurs

Hvis du er en lokal forretning, der prøver at få adgang til en lokal markedsplads, vil du vide, at det er hårdt arbejde at få dit navn derude og opbygge et omdømme.  Min lokale SEO-strategi kan gøre hele forskellen.

Vidste du, at 85 % af kunderne søger efter lokale forretning online? Desuden er de fleste af disse søgninger via en mobiltelefon.  Og Google tilpasser nu deres resultater for at give de bedste resultater for lokale virksomheder – hvis din forretnings hjemmeside er optimeret, vises den i lokal søgning.

Dominer søgning. Vind salg.

Vil du skabe reelle indtægtsresultater? Det starter med at skabe en uundværlig og uimodståelig online synlighed. SEO Arkitekts mission er at holde dig på toppen af dine konkurrenter, da det kommer til online søgning, så du kan gøre din hjemmeside til en fuldtidssælger. Se på fakta: 80 % af søgemaskinebrugere klikker på ikke-betalte (organiske) annoncer i stedet for de betalte annoncer. Ikke kun skal du være oppe i de organiske søgeresultater for de søgeord, dine kunder bruger – men du skal også være klar med indhold, som de vil finde nyttigt og relevant på det specifikke stadie af deres købsrejse.

Jeg har specialiseret mig i at skabe SEO-strategier for danske virksomheder, der sikrer, at du dominerer Googles søgeresultater og vinder dine ideelle kunder med det indhold, de vil elske.

Jeg er ligeglad med forfængelighedsmålinger. Det er ikke min arbejdsstil. Jeg fokuserer på de målinger, der bringer spilændrende resultater. Som SEO-ekspert bruger jeg omfattende research til at finde ud af, hvor de reelle vækstmuligheder er. Jeg peger på, hvordan en hjemmeside kan rangere for de mest profitable og relevante søgeord.  Hver SEO-strategi er omhyggeligt tilpasset til dine unikke behov. Dette er SEO Syddjurs har ventet på.

Hvad er SEO Syddjurs?

Søgemaskine optimering. Kun to ord. Og alligevel så kraftfuld. Hvis du ønsker at katapultere dit websted til toppen af organiske søgemaskineresultater og vækste din virksomhed i Syddjurs, skal du investere i SEO.

SEO er processen med at optimere et websted on-page, off-page og tekniske elementer, så det vises højere i søgemaskinens resultater for relevante søgeord. Hvorfor betyder det noget? Simpelt: Den hjemmeside, der vises øverst i Googles søgeresultater, får en CTR på 34 % og er 10 gange mere tilbøjelig til at modtage et klik end en hjemmeside, der ligger på 10. pladsen.  Ganske enkelt, hvis du ikke kommer foran i søgemaskineresultaterne, halter du bagud i forhold til dine konkurrenter i Syddjurs.

Processen med SEO dækker et væld af forskellige dele, fra webstedsdesign og -udvikling, struktur og webstedshastighed til indholdsmarkedsføring, søgeords- og markedsundersøgelser, linkbuilding, e-handel SEO og meget mere.  Da alle disse arbejder sammen, vil de øge dit websteds domæneautoritet og skubbe det højere op i søgemaskinens resultater. Med højere placeringer for relevante søgeord, når du ud til de kunder, der har brug for dine produkter eller tjenester, og får dem til at forbinde med din virksomhed.

Ønsker du at frigøre det enorme potentiale i SEO Syddjurs? Klar til at komme foran konkurrenterne, booste din online tilstedeværelse og bringe mere kvalificeret webstedstrafik til din virksomhed? SEO Arkitekt hjælper dig med at omsætte placeringer til omsætning, klik til kunder og søgninger til salg.

SEO Syddjurs - få offline salg med online trafik

Vil du blive en vigtig lokal spiller og øge dit salg? Det hele begynder med lokal SEO.

Lad os være ærlige: da du driver en lokal forretning, er det svært at få nye kunder ind.  Du skal fortælle dit lokalsamfund, “Hey, jeg er her!”. Vækst dit online brand OG offline salg med en tilpasset målrettet SEO-kampagne.

Selvom du driver en fysisk butik, har du brug for en online synlighed.  Lokal SEO katapulterer din butik til toppen af onlinesøgninger i din lokale by eller region ved hjælp af geografisk målretning.  Det er den bedste og mest omkostningseffektive måde at vokse din virksomhed på.  Og det giver resultater. Over 80 % af lokale virksomhedssøgninger på en mobilenhed enten ringer eller besøger butikken inden for 24 timer.  Lad kunderne gå gennem døren, og forsegl aftalen med en målrettet lokal SEO-kampagne, der er udviklet til dine forretningsmål.

Jeg hjælper dig med at skyde til toppen af Google-resultater. Bliv nemmere opdaget af flere danske kunder med lokale SEO-strategier, der giver resultater.

Kunder bruger lokal søgning. Kommer de til at finde din forretning?

I dag er en online tilstedeværelse obligatorisk for din virksomheds succes. Du har brug for en online tilstedeværelse, hvis du vil have din lokale, nationale eller globale virksomhed til at få succes. Online søgemarkedsføring blomstrer, efterhånden som flere kunder bruger onlinesøgninger til at finde offline virksomheder.  Disse søgninger er yderst relevante og fokuserede på produkttilgængelighed, åbningstider og rutevejledning — og de er en konverteringsmaskine til fysiske butikker.  

Hvis du ønsker større lokal eksponering, er Lokal SEO den bedste måde at være en top lokal søgeliste i dit område og bringe trafik til din fysiske butik.

Få fordelen i forhold til lokale konkurrenter med en målrettet SEO-kampagne, der giver resultater. Som SEO-konsulent bruger jeg min SEO-viden og -ekspertise til at optimere din Google My Business -fortegnelse, hjemmeside og virksomhedsindeks for lokationsbaserede søgninger.  Derefter, ved hjælp af min evidensbaserede tilgang, forbedrer jeg din SEO-kampagne for at maksimere dit salg.

Ingen hemmeligheder, intet at skjule. Det handler om gennemsigtighed og at få dig det salg, du fortjener.

Bedste SEO værktøjer jeg arbejder med

Vælger du at gå med en SEO freelancer, kan du jo passende starte et samarbejde med mig 🙂