SEO Arkitekt

SEO PRISER

SEO Priser fra 2.500,- pr. md. uden binding.

Tjek mine SEO Pakker og begynd at skaffe mere trafik til din hjemmeside i dag.

seo priser 1

Hvad koster SEO?

SEO priser kan variere meget, alt efter hvor man leder. Jeg tilbyder SEO optimering i forskellige prisniveauer. Min mindste SEO-pris er 2.500,- om måneden.

Det er op til dit budget, hvor mange timer du er villig til at investere i månedligt.

Flere penge = flere timer = flere resultater.

SEO Priser

Som SEO konsulent i Horsens står jeg klar til at hjælpe dig med din online synlighed.  Jeg tilbyder en skræddersyet SEO strategi baseret på dit månedlige budget.  

seo horsens priser

SEO Jumpstart

En ideel plan til en mindre eller nystartet lokal forretning, der vil effektivisere hjemmesides performance og rankings på Google over en længere periode.

5 timers / måned

Minimum 3 måneder anbefales
din hjemmeside øverst på Google

SEO Business

En ideel plan til konkurrencedygtige virksomheder, der gerne vil effektivisere hjemmesides performance og rankings på Google relativt hurtigt.

10 timers / måned

Minimum 6 måneder anbefales
Højere placering på Google

SEO Booster

En ideel plan til store virksomheder, der går efter første side placering på Google, nationalt eller internationalt, på en større række af søgeord over en kort periode.

15 timers / måned

Minimum 6 måneder anbefales

*Prisen er ekskl. Moms.

**SEO månedlige priser er kun vejledende. Hvert SEO projekt er unikt og prisen kan variere afhængig af kundens behov og mål.

Hvorfor er SEO en god investering?

Ved hjælp af SEO optimering bliver din hjemmeside synlig øverst på Google!

I dag leder dine kunder efter dine ydelser online – ofte fra en mobiltelefon. I 2025 vil 73% af internetbrugerne have adgang til internettet via mobile enheder. Læs mere her.

På nuværende tidspunkt er søgemaskineoptimering den eneste måde, du kan være synlig på den mest eftertragtede, effektive og hæderlige reklameplacering i verden – Googles første organiske side! For at komme her har du selvfølgelig brug for en masse arbejde, beslutsomhed, kreativitet, viden. Kort sagt har du brug for en professionel SEO strategi.

Investering i den rigtige SEO strategi kan føre din virksomhed til hidtil usete succesniveauer. Dette er din virksomheds mulighed for at tage kontrol over konkurrencen.

SEO Priser Horsens

Jeg leverer ikke månedlige SEO pakker til fast pris, men jeg tilbyder tilpassede og overkommelige SEO prisniveauer, der hjælper enhver kundes forretningskrav.

Din investering i SEO er det, der bestemmer hastigheden af din hjemmesiders placering.

Forudsat at der er mange konkurrenter foran dig, er det vigtigt at forstå, hvor hurtigt du skal løbe for at overgå dem. Hvis du bliver ved med at løbe med samme hastighed, vil du aldrig indhente dem.

SEO priser afhænger af følgende:

Jeg arbejder kun med et lille antal kunder, så jeg kan fokusere på deres behov. Hver klient har forskellige krav. Der er ikke to lignende SEO projekter eller virksomheder.

Fede SEO fakta om mig

150+

Vellykkede projekter

30+

Forskellige brancher

10+

Års erfaring

100+

Tilfredse kunder

Undgå billig SEO

Ting at overveje, da du investerer i månedlige SEO

Det er bedst at undgå billige SEO services, der ligger langt under branchens standardpriser. Hvis de ikke opkræver meget, er det sandsynligt, at de er ineffektive eller værre, de bruger dårlige teknikker, der sætter din forretningssucces i fare. Du bør tænke to gange, før du risikerer dit websteds online omdømme. Billig SEO kan skade irreversibel din virksomhed!

Kvaliteten af SEO, du arbejder med, er vigtig. Du skal ikke kun fokusere på prisen på SEO, men at tænke på dit langsigtede investeringsafkast, ikke bare “hvor meget koster det”.

Du må ikke risikere dit websteds omdømme eller placering i søgemaskinerne ved at ansætte et billigt SEO-firma bare for at spare penge på kort sigt! Det kan ende med at det koster dig meget mere i sidste ende.

SEO der skaffer mere trafik på din hjemmeside

seo pris 1

Teknisk SEO

seo pris 2

Konkurrentanalyse

seo priser

Søgeordsforskning

hvad koster seo

On-Page SEO for alle vigtige interne sider

seo optimering pris

Kvalitet SEO linkbuilding

Copy Writing rådgivning

Bemærk! SEO leverer ikke øjeblikkelige resultater, og ingen SEO ekspert kan garantere en position på Google. SEO er en iterativ proces, der involverer forskning, trendanalyse, kontinuerlig læring, indholdslevering, test og forbedringer, og resultaterne kommer over tid. Efter min erfaring vil de fleste kunder begynde at se virkningen af mit arbejde efter 3 – 6 måneder.

Mål kan sættes og aftales på forhånd.

De bedste SEO priser til din forretning i Horsens

SEO Jumpstart

Ideel til dig

SEO Business/ Booster

Ideel til dig

SEO månedlige opgaver

SEO konsulent vs. SEO bureau

Da du arbejder med et SEO bureau, håndteres din projekt af en ansat, en praktikant eller en underleverandør – sandsynligvis en der sidder der, drømmer om noget bedre og gør lige nok til at forblive ansat. Uanset om dine SEO-resultater er gode eller dårlige, modtager medarbejderen stadig en løncheck i slutningen af måneden.

Der er ingen hemmelighed, at SEO firmaer bruger mange penge på smarte kontorer, trendy stående skriveborde, lokaler, rejser, studieture, events, frokoster og vilde julefester. Virkeligheden er, at deres kunder finansierer alt det ovenstående! Min SEO konsulent forretning er bare mig selv på et beskedent hjemmekontor, dermed kan jeg holde mine SEO priser meget konkurrencedygtige sammenlignet med større bureauer i Horsens.

Jeg repræsenterer ikke et SEO bureau, men kan ikke desto mindre være konkurrencedygtig på alle parametre.

Er vi et match?

Vælger du at gå med en SEO ekspert, kan du jo passende starte et samarbejde med mig 🙂

Tag din virksomhed til næste niveau!