SEO Arkitekt

SEO FAQ

SEO hjælper virksomhedsejerne med at blive fundet på Google, da potentielle kunder søger efter deres produkter og ydelser.

hvad er seo

Hvad betyder SEO?

SEO er en forkortelse for Search Engine Optimization, der er oversat til søgemaskineoptimering på dansk.

SEO hjælper med at få mere onlinetrafik til din hjemmeside. Det refererer til teknikker, der gør din hjemmeside mere synligt for folk, der leder efter løsninger, som dit brand, produkt eller service kan levere via søgemaskiner som Google. Jo mere synligt din hjemmeside er, jo flere besøgende modtager det, og jo flere chancer kan disse besøgende konverteres til kunder.

Hvad laver en SEO konsulent?

Som SEO konsulent i Horsens, som har 10+ års erfaring med søgemaskine optimering, hjælper jeg dig med at forbedre din konkurrenceevne og skaffe flere potentielle kunder til din virksomhed, som du går og drømmer om. Jeg er ansvarlig for planlægning, implementering og styring en tilpasset SEO  strategi til din hjemmeside.

En SEO ekspert hjælper din hjemmeside til at rangere øverst på Google ved at øge dens kvalitet, ydeevne og relevans. Denne proces er en generel blanding af teknisk SEO, on site SEO, off site SEO (link building) og ydelses forbedringer. Kort sagt, en SEO freelancer / konsulent hjælper dig med at gøre det lettere for Google at gennemlæse indholdet af din hjemmeside og for at forstå, hvad det handler om. Så da nogen skriver til Google, søgeord, der er relevante for din virksomhed, bliver din hjemmeside vist foran dine konkurrenters hjemmesider. 

SEO specialister vil også hjælpe dig med at identificere og prioritere, hvilke optimeringer på din hjemmeside vil hjælpe med at gøre den mest indflydelse på dine placeringer.

SEO eksperter vil også give dig månedlige SEO ranking rapporter for at vise, hvordan din hjemmeside er blevet bedre med tiden.

Da SEO er en langsigtet investering, vil du sikre dig, at du vælger en partner, der har den bedste interesse i din succes.

Hvad koster SEO?

Hos SEO Arkitekt starter SEO Priser fra 2.500 kr. om måneden.

SEO priser kan variere meget, alt efter hvor man leder. Jeg tilbyder SEO optimering i forskellige prisniveauer. Min mindste SEO pris er 2.500,- om måneden. Tjek mine SEO Pakker her.

Det er svært at komme med en konkret pris på SEO, da hvert projekt er forskellig. Prisen afhænger af størrelsen på din hjemmeside, dine mål og din branche.

Jeg optimerer hver hjemmeside efter dets specifikke behov og under hensyntagen til kundens krav og tilbyder en strategi, der kombinerer begge så gode som muligt.

 I slutningen af hver måned (eller projekt) får du en rapport med detaljerne og det faktiske antal arbejdstimer.

Jeg er meget åben over mine SEO priser. Mine SEO månedlige priser er kun vejledende. Hvert SEO projekt er unikt og prisen kan variere afhængig af kundens behov og mål.

Jeg har det fint med, at min SEO ikke er for alle. Mit mål er ikke at samarbejde med alle. Mit mål er, at folk finder mig, som ønsker rigtige placeringer og har mulighed for at investere et beløb, der giver mening for både mig og for deres forretning. 

Være opmærksom på billig SEO! En omkostningseffektiv SEO konsulent arbejder meget anderledes end en billig SEO konsulent. Billig SEO er ofte af dårlig kvalitet og kan ende med at blive mere skadelig for din virksomhed, mens SEO af god kvalitet generelt vil koste mere, men det er mere effektivt og bæredygtigt. Der er ingen, der kan give dig ægte SEO med rigtige positive resultater til en billig pris. Det er som om du beder en personlig træner om at forberede dig til de Olympiske Lege, men du kan kun betale for en times træning om måneden. Hvis den personlige træner tager dine penge, så er det en svindel!

Her kan du se flere detaljer om mine SEO priser!

Hvor lang tid tager det for SEO at virke?

Du er nødt til at forstå, at for at vokse og vedligeholde dit websteds position i Google, skal du behandle SEO som en langsigtet proces.

Jeg arbejder til daglig som SEO Optimering konsulent i mere end 10 år, og hvad jeg har fundet ud af er, at der ikke er nogen ende side. SEO er for altid og evigt, så længe der er et positivt afkast på investeringen.

Lad mig forklare hvorfor: hvis jeg arbejder virkelig hårdt i et år, og jeg får dig virkelig gode resultater, og du får et afkast af investeringen, hvorfor vil du stoppe, hvorfor leder du efter en mållinje? I stedet kunne du se på muligheden og sige: hey, det fungerer godt, lad os nu fortsætte og se på andre søgeord!  

Hvor hurtigt virker SEO?

Hvornår kan jeg se første SEO resultater?

Det kommer an på Jeg ved, at det er et frustrerende svar. Der er ikke noget præcist svar på, hvor lang tid det tager for SEO at begynde at fungere. Der er ikke en rigtig måde at forudsige de nøjagtige resultater. Jeg har set SEO -resultater efter et par uger for en virksomhed, mens det har taget flere måneder for en anden. 

Hvis 20 mennesker ansætter en personlig træner i dag, og de alle er forskellige aldre og vægte, er nogle mænd, nogle er kvinder, ældre og yngre, og de betaler alle den samme personlige træner og siger: Hvad får jeg for mit medlemskab hos dig? Resultaterne vil variere baseret på så mange faktorer. Men det, vi ved med sikkerhed, er, at de kommer til at have det bedre med træneren end uden ham. Ligesom jeg ikke kan gætte, hvor du skal være i måned 2, eller måned 3, og så videre. 

Men der er ingen måde at gætte eller forudsige, hvilken placering dit websted vil være, eller hvor meget trafik det vil have. Du vil have mere trafik, og jeg ved, hvordan du kan få mere trafik.

SEO er en proces, ikke et enkelt projekt eller et sæt kortsigtede handlinger. Den er designet til at påvirke brugeradfærd på lang sigt og levere en regelmæssig, bæredygtig strøm af kvalificeret trafik til din hjemmeside, hvilket gør det lettere at konvertere besøg til salg.

Og da det er sagt, vil jeg gerne have, at du ved det, at der ikke er nogen i verden, der kunne gætte eller forudsige den slags ting. Sådan fungerer SEO ikke. 

Er der nogen resultater efter den første måned?

I første måned ser vi positive fremskridt, grønne pile, der viser, at dit websted springer op i SERP (google ranking sider). Du var ikkeeksisterende, nu er du på side x, og den organiske trafik stiger til din hjemmeside. 

Det er kun første måned. Alt du vil se er positive fremskridt. Giv ikke op for hurtigt! Det tager tid. Du skal være tålmodig.

Hvorfor tager SEO så lang tid?

SEO tager tid, fordi det involverer mange ting, lige fra kvaliteten af din virksomhed til de tekniske ting, der sker på din hjemmeside. De skal alle være tilpasset, for at en hjemmeside kan rangere godt i en længere periode. Det er som at bygge muskler. Du skal træne lidt efter lidt hver dag for at se resultater på længere sigt. Jo hurtigere du starter, jo bedre. 

Er der en SEO kontrakt?

Nej, der er ingen kontrakt! Grunden til, at vi ikke underskriver en kontrakt, er, at vi går måned for måned. Så efter måned et viser jeg dig alt, hvad jeg har gennemført, jeg vil vise dig, hvor du var, før du ansatte mig, og hvad din nye statistik er, og lad dig derefter beslutte, om du vil fortsætte med vores samarbejde med måned 2.  

Ingen kontrakt betyder, at jeg virkelig skal få positive resultater til dig hver måned, eller jeg bliver fyret. Så i slutningen af hver måned er du ikke tilfreds med det, jeg har gjort, du har ret til at fyre mig. Ingen straf. 

Øger SEO mit salg?

Mit job er ikke at skaffe dig mere salg. Jeg vil have, at du bedømmer min succes ud fra dine webstedsrangeringer og organisk trafik. Jeg har hverken skabt dit produkt, og heller ikke købt eller testet dit produkt eller ydelse. mit mål som SEO -ekspert er at få dig en højere placering for vigtige relevante søgeord, der kommer til at generere flere besøg på dit websted. Du som virksomhedsejer er ansvarlig for resten. Det er i dine hænder at komme i kontakt med dine potentielle kunder og sælge dem dine produkter eller ydelser.

Hvor mange søgeord fokuserer du på den første måned?

Jeg vil ikke fornærme dig, jeg beklager, men du stiller det forkerte spørgsmål. Det er ikke vigtigt, hvor mange søgeord jeg fokuserer på i måned et. Hvis du kender SEO, vil du vide, at hvert søgeord kræver en vis opmærksomhed og tid. Så hvordan kunne jeg forudsige, hvor mange søgeord, jeg vil fokusere på første måned?

Ja, jeg vil bede dig om at give mig en liste over søgeord i den første måned, men det betyder ikke, at jeg vil målrette mod dem alle. Jeg vil have dig til at forstå, at folk der giver dig en række søgeord, det er ikke legitimt, det er ikke rigtigt. 

Da du ansætter mig, har vi begge den samme dagsorden: mit mål og dit mål er det samme. Jeg forsøger at få dig toprangeringer for rigtige værdifulde søgeord, der kommer til at svare til lige salg. Er det noget, du er interesseret i? 

Tro på min dømmekraft og min erfaring, evne og, lad os arbejde sammen. Glem antallet af søgeord, det er en forkert ledelse.

Kan du levere en 3 måneders SEO strategi?

Det kan jeg ikke give dig, for hvis du ansætter mig i dag, aner jeg ikke, hvad jeg skal gøre i måned 2 eller 3. Jeg kan ikke se ind i fremtiden og forudsige, hvad jeg skal gøre i måned 2 eller 3 uden at fuldføre måned 1. Hvis det er det, du leder efter, så leder du det forkerte sted. 

Mine SEO -strategier er helt tilpassede, og de er måned til måned, hvilket betyder, at jeg efter måned et ser tilbage og observerer, hvordan din hjemmeside reagerede, og hvis min strategi virkelig fungerer, så vil jeg fortsætte med det. Hvis noget, jeg gjorde, ikke lever op til mine forventninger, så vil jeg ikke bruge tid i måned 2 på at gøre det samme. 

Først vil jeg se, hvordan verden reagerer mine ændringer, jeg vil se, hvordan hjemmesiden reagerer, og ud fra den reaktion vil jeg beslutte, hvordan jeg kommer videre.

Jeg betaler allerede AdWords. Er SEO bedre?

AdWords er en fantastisk reklameplatform, og den er bestemt nyttig i begyndelsen. Du skal dog altid betale for det. Men i disse dage bruger mange internetbrugere Ad Blockers. Du har måske endda en på din pc lige nu! 

Sandheden er, at folk klikker mere på organiske søgeresultater. Annoncer på Google får kun cirka 2-3% CTR (og tallet falder konstant), mens resten går til organiske søgninger. Derfor vil den gennemsnitlige pris pr. annonce blive ved med at stige. 

På den anden side, hvis jeg implementerer på din hjemmeside en tilpasset vellykket SEO -strategi, der følger retningslinjerne og gør alt rigtigt, vil placeringen være der for altid for dig.

Hvad er lokal SEO?

Lokal SEO er ret enkel. Det er den strategi, der

  1. forbedrer dine online-virksomheders synlighed ved lokale søgninger. Dine potentielle kunder kan finde dig lettere.
  2. markedsfører dit produkt eller din tjeneste til et nærliggende publikum i en bestemt geografisk placering og radius.

Se mere om lokal SEO her!

SEO proces i 6 skridt

Her er 6 vigtige SEO-skridt:

  1. SEO Analyse og  SEO-mål
  2. Søgeordsanalyse
  3. SEO-optimering af alle On-page-elementer
  4. Off Page SEO Optimering – link building
  5. Mobiloptimering
  6. Overvågning og analyse af resultater

Min SEO er dog ikke noget til dig

Jeg har det fint med, at min SEO ikke er for alle. Mit mål er ikke at hjælpe alle. Mit mål er, at folk finder mig, som ønsker rigtige placeringer og har mulighed for at investere et beløb, der giver mening for både mig og for deres forretning. 

Kan du garantere nummer 1-position på Google?

Nej. Ingen kan. Og hvis de gør det, så lyver de. Undgå dem! Det er et rødt flag!  Ikke engang Amazon eller Wikipedia kan garantere nummer 1-position på Google. Ikke engang nogen, der arbejder hos Google.

At garantere specifikke SEO-resultater er noget, jeg aldrig vil gøre, fordi jeg ikke kontrollerer Googles algoritme og heller ikke andre SEO-bureauer. Google-algoritmen, der bestemmer, hvordan websteder rangerer efter bestemte søgeord, afsløres aldrig. Så den eneste måde at opnå de bedste resultater på er at være fleksibel og lydhør i din SEO-strategi.

Alt, hvad jeg kan garantere, er, at jeg vil gøre mit bedste for at hjælpe dig med at nå dine mål og tilføre værdi til din virksomhed, og da du ansætter mig, vil du have det bedre, end hvis du ikke ansætter mig. Er det fair nok? 

Hvordan måler du succesen med dine SEO strategier?

Som en del af SEO-processen etablerer jeg de KPI’er (Key Performance Indicator), som beskriver hvor effektiv min SEO strategi er til at indfri din forretnings målsætninger.

En SEO konsulent, der passer din virksomhed

Jeg har tillid til, at du med min hjælp får en forståelse af, hvor dine bedste muligheder for søgemaskineoptimering ligger, et kørekort til implementering og en partner i din succes.

Uanset om det er dit interne marketingteam, der kræver support og vejledning, eller du leder efter en SEO-konsulent, har jeg dig dækket. Mine SEO-strategier fungerer på måder, der passer til dig, så du får maksimal ROI, mens du er komfortabel i din position.

Kontakt mig i dag for at finde ud af, hvad jeg kan gøre for at forbedre din placering og organiske trafik med intelligent organisk søgemarkedsføring.

Er vi et match?

Vælger du at gå med en dygtig SEO konsulent, kan du jo passende starte et samarbejde med mig 🙂

Tag din virksomhed til det næste niveau!