SEO Arkitekt

GRATIS SEO ANALYSE

Hvis du vil have mig til at se på dit næste SEO-projekt, så er du meget velkommen til at kontakte mig!

SEO Analyse til ambitiøse virksomheder, der ønsker at øge deres websides organiske synlighed.

En SEO audit hjælper dig med at se, om der er problemer på din hjemmeside, der forhindrer Google i at vise den på de første søgeresultater.

Som SEO konsulent kan jeg løse alle disse problemer for dig, og desuden kan jeg implementere en tilpasset SEO strategi til din hjemmeside, så for at forbedre din konkurrenceevne og skaffe flere potentielle kunder til din virksomhed.

Vil du arbejde med en freelance SEO specilaist? Jeg leder i øjeblikket efter nye projekter.

Udfyld informationerne nedenfor, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

seo analyse

Hvad er en SEO-Analyse?

En SEO Analyse analyserer flere aspekter af dit websted og hjælper dig med at forstå, hvilke aspekter af dit websted fungerer godt, og hvilke der skal forbedres.

En SEO Audit kan være generel eller fokuseret på et bestemt område. For eksempel kan du opleve problemer med hastighed, indexability eller lave klik frekvenser (click through rates). Resultaterne af revisionen giver dig mulighed for at identificere eventuelle problemer og løsninger til at løse dem.

Min første anbefaling, da jeg påtager mig et nyt SEO-projekt, er en teknisk SEO Analyse. Det giver både mig selv og kunden mulighed for at identificere eventuelle on-page eller off-page problemer, der forhindrer webstedet i at stige til toppen af Googles søgeplacering.problemer og løsninger til at løse dem.

Hvornår skal du lave en SEO-Analyse?

Få din gratis SEO-Analyse!

Til din gratis SEO-Analyse udfører jeg følgende:

Der er over 200 individuelle emner at se på, som alle på en eller anden måde vil påvirke din søgerangering, hvis de ikke er optimeret korrekt.

Hvad skal en komplet SEO-Audit omfatte?

Hvor meget koster en SEO-Analyse?

Det er GRATIS.

Er vi et match?

Vælger du at gå med en SEO ekspert, kan du jo passende starte et samarbejde med mig 🙂

Tag din virksomhed til næste niveau!