SEO Arkitekt

Hjemmeside Design

Webdesign med SEO optimering på plads fra dag et

Altid komplet og køreklare hjemmesider design efter dine ønsker og behov, uden binding

Få en professionel hjemmeside, som du drømmer om, designet til at konvertere nye kunder til dig

Vil du få lavet en billig hjemmeside i WordPress, som bliver opsat efter en fast skabelon og koster 1.950 kr. eller et skræddersyet webdesign fra 4.950 kr?

Hos SEO Arkitekt får du en ny, prisvenlig og moderne hjemmeside i WordPress, som du selv ejer 100%. Professionelt webdesign i Horsens og hele Danmark.

Et brugervenligt hjemmesidedesign hos mig koster fra 1.950 kr. ekskl. moms for den billigste løsning. Du betaler først når din hjemmeside er færdig! Nedenfor kan du læse mere om mig og mine hjemmeside design priser.

hjemmeside design horsens

Hvad koster en professionel hjemmeside

wordpress hjemmesider pris

Standard - 1.950 kr.

Ideel til dig, der ønsker en veldesignet og brugervenlig hjemmeside til et lille budget! Dette er en fin løsning til lokale eller nystartede forretninger, der ikke har de store midler, men som ønsker en online tilstedeværelse.

Hvad får man for 1.950 kr?

hjemmesider design pris

Professionel - 4.950 kr.

Ideel til mindre virksomheder, der ønsker en professionel hjemmeside til at repræsentere din virksomhed professionelt på nettet. Du kan få et veldesignet, præstationsdrevet websted designet tilpasset dine behov og målrettet din målgruppe.

Hvad får man for 4.950 kr?

*Prisen er ekskl. Moms.

Webdesigner Horsens

Hjemmesider i moderne design og SEO optimeret ind fra starten.

WordPress Webdesign

til mindre og mellemstore virksomheder

Ideel til små og mellemstore virksomheder der skal  have større hjemmesider med flere funktionaliteter.

Nu vil der også være et større antal brugerdefinerede funktioner og et mere unikt og skræddersyet design. Nu kan du som kunde også være mere undertrykkende med hensyn til designmuligheder og design.

Så få du designet og opsat en komplet professionel hjemmeside med helt særlige funktioner eller designkrav.

For 4.950 kr. får du:

En ny hjemmeside udviklet i WordPress

5 sider

Brugervenlig menu og tydelig Call to Action

Særlige funktioner eller designkrav

Skræddersyet design

Professionelt udseende

Mobiloptimeret design

Google Analytics

Google Maps

Sociale medier widget

Basic SEO Optimering på Google

Hastigheds optimeret inhold

Brugerdefineret design

Billedredigering på siden

Du står for tekst

Du leverer billeder, eller jeg finder passende billeder til din hjemmeside

Vejledning og hjælp til at finde webhotel og domæne

Gratis support og hjælp

Levering, ca. 3-5 uger

Ekstra sider 700,- DKK + moms pr. side

Webdesign Eksempler på professionelle WordPress hjemmesider

Sådan forløber vores samarbejde

Det er nemt at få lavet en hjemmeside hos SEO Arkitekt. Jeg tager mig tid til at forstå dit behov, dine ønsker og din forretning. Jeg guider dig gennem hele processen og fortæller dig, hvad jeg har brug for fra dig. Det gør vi oftest over telefon.

1. Opstart

Når jeg har modtaget indhold fra dig, såsom tekst og/eller billeder, så påbegynder jeg design af hjemmesiden.

2. Designguide

Nu er det tid for mig at blive kreativ. På baggrund af dit indhold viser jeg dig layoutet, som visualiserer farvepalet og skrifttypekombinationer til din hjemmeside og præsenterer først forsiden. Når du har godkendt designguiden, er jeg klar til at designe den fedeste hjemmeside til dig.

3. Udvikling af din hjemmeside

Så går jeg i gang med at bygge din hjemmeside i overensstemmelse med alt det, vi blev enige om i trin et og to. Når jeg har sat det hele op, mødes vi online til et møde, hvor jeg viser dig din nye hjemmeside.

4. Feedback og rettelser

Derefter får du lov til at dele alle dine rettelser. Alt foregår i tæt dialog med dig. Din feedback er vigtig, så hjemmesiden kommer til at matche dine ønsker og behov. Du får to revisionsrunder med i prisen.

5. Lancering

Når designprocessen er gennemført, skal alt testes. Jeg tester i forskellige browsere og skærmstørrelser. Hvis sitet ikke er udviklet på dit eget webhotel, er det tid til at flytte ind. Til sidst er du nu klar til at bruge din nye hjemmeside og byder vi gæster og søgemaskiner velkommen.

Web Design - SEO Arkitekt Horsens

Både Google Ads, SEO og hjemmeside design løsninger

Jeg er klar til at hjælpe dig videre, når din hjemmeside er færdig

En professionel hjemmeside kan ikke stå alene, hvis du skal have trafik og nye kundehenvendelser. Hos SEO Arkitekt designer jeg ikke kun hjemmesider i WordPress. Jeg har også solid erfaring som SEO og Google Ads specialist og kan hjælpe dig med at optimere din hjemmeside, så den bliver rangeret bedre i Google og tiltrække nye kunder.

Hvad er vigtigt, når du skal have en nyt hjemmesidedesign?

Der er mange ting at tage stilling til, når du skal have en nyt hjemmeside design. Bliv informeret og vælg smart ind fra starten et af de bedste professionelle webdesign, der passer til din virksomhed og giver tillid til dine besøgende.

Hvorfor vælge mig?

12 gode grunde til at vælge mig som din hjemmeside designer

Når du vælger mig som din WordPress hjemmesidedesigner, får du:

Et skræddersyet hjemmeside design, udviklet i WordPress

En hjemmeside du selv ejer 100%

En WordPress hjemmeside nemt og hurtigt at arbejde med

Et responsivt design

En SEO optimeret hjemmeside klar til Google

Professionelt udseende

En motiveret samarbejdspartner

En skarp webdesigner med erfaring

Én kontaktperson fra start til slut

Ingen binding

Gratis support gennem hele processen

Hurtig levering

Jeg designer hjemmesider der konverterer kunder med stor succes

Som webdesigner i Horsens:

  • Jeg designer standard hjemmesider til dig som har brug for en simpel hjemmeside, der ønsker en flot og brugervenlig og billig hjemmeside i WordPress.
  • Jeg designer professionelle hjemmesider eller webshops til dig som skal bygge hele din virksomhed op omkring denne hjemmeside og ønsker et skræddersyet hjemmesidedesign med flere sider og funktioner.
  • Jeg leverer 100% moderne og brugervenlige hjemmesider med nem navigation, der fanger dine kunder.
  • Jeg opbygger og strukturere hjemmesider, der gør de vigtigste informationer så synlige som muligt.
  • Jeg designer mobilvenlige hjemmesider i WordPress, der ser ordentlig ud på mobil og tablet, så dine besøgende kan tilgå fra alle enheder.

Professionelt hjemmeside design handler om konvertering dine besøgende til kunder

Jeg er parat til at høre om dit hjemmesideprojekt og besvare de spørgsmål du evt. sidder tilbage med.

Hjemmeside design i Danmark

København, Aalborg, Nordjylland,  Midtjylland,  Hovedstaden,  Thisted,  Aarhus, Odense, Kolding,  Hobro, Holstebro,  Randers,  Vejle, Fredericia,  Roskilde, Horsens, Assens,   Brønderslev,  Syddanmark, Esbjerg,   Vesthimmerlands,  Hjørring,  Frederikshavn, Morsø, Nørresundby, Favrskov, Hinnerup, Hedensted, Herning,  Nykøbing Mors, Sæby,  Skagen,  Aars,  Svenstrup,  Støvring, Hirtshals, Aabybro, Nibe, Hadsund, Klarup, Vodskov, Mariagerfjord, Rebild, Jammerbugt, Ikast-Brande, Lemvig, Grenaa, Odder, Ringkøbing, Skjern, Samsø, Silkeborg, Skanderborg, Galten, Hørning, Skive, Struer, Syddjurs,  Viborg,  Bjerringbro, Lystrup, Beder-Malling,  Løgten, Billund, Grindsted, Ribe, Bramming, Fanø, Faaborg, Ringe, Haderslev, Vojens, Kerteminde, Munkebo, Vamdrup, Langeland, Middelfart, Nordfyns, Otterup, Nyborg, Svendborg, Sønderborg, Tønder, Varde, Vejen, Ærø, Aabenraa, Allerød, Ballerup, Skovlunde, Bornholms, Brøndby, Dragør, Egedal, Fredensborg, Frederiksberg, Frederikssund, Farum, Værløse, Gentofte, Gladsaxe, Glostrup, Gribskov, Helsinge, Gilleleje, Halsnæs, Frederiksværk, Hundested, Helsingør, Herlev, Hillerød, Hvidovre, Taastrup, Hedehusene, Hørsholm, Ishøj, Lyngby, Virum, Rudersdal, Birkerød, Trørød, Rødovre, Tårnby, Vallensbæk, Haslev, Faxe, Greve, Guldborgsund, Nykøbing Falster, Holbæk, Kalundborg, Køge, Lejre, Lolland, Nakskov, Næstved, Odsherred, Ringsted, Slagelse, Sjælland, Korsør, Solrød, Sorø, Stevns, Vordingborg.

Da vi taler om internettet, det er faktisk ligegyldigt, hvor din virksomhed er fysisk placeret! Mit webdesign-arbejde udføres eksternt – hvilket betyder, at placering ikke har nogen indflydelse på servicelevering.

Ofte stillede spørgsmål angående hjemmeside design

Hos SEO Arkitekt en simpel billig hjemmeside i WordPress koster 1.950 kr. eks. moms. for den billigste hjemmesideløsning. Hjemmesiden bliver opsat efter en fast skabelon. Se her skabelon eksempler.

En professionel skræddersyet hjemmeside med særlige funktioner eller designkrav koster 4.950 kr. eks. moms og opefter. Ekstra sider 700,- DKK + moms pr. side.

Nej, ved SEO Arkitekt får du en professionel hjemmeside for det betalte engangsbeløb uden nogle uforudsete omkostninger. Dertil er der mulighed for at optimere med forskellige services så som søgemaskineoptimering, vedligeholdelse, webhotel samt grafik– alt sammen noget du kan vælge efter din egne behov. En lille, enkel hjemmeside kræver muligvis kun et par timers vedligeholdelse om måneden, mens en stor, kompleks hjemmeside kan kræve fuldtidsansatte.

En standard simpel hjemmeside typisk vil det tage 3-4 dage fra den dag jeg modtager dit indhold til hjemmesiden.

En større professionel hjemmeside tager det ca. mellem 2 og 6 uger at lave din hjemmeside fra start til slut, men det kan variere lidt alt efter projektets omfang og levering af indhold til websiden.

Der er flere parametre, der har indflydelse på tidsrammen:

  • Hjemmesidens Kompleksitet
  • Din svartid og levering af indhold
  • Omfanget af revisioner ud over de to inkluderede (der skal være plads til at få nye idéer undervejs).

Ja, når du har betalt den sidste af to regninger, er hjemmesiden din og du ejer den 100%.

En hjemmeside designet af SEO Arkitekt er så let at vedligeholde, at du selv kan stå for det. Jeg udvikler et brugervenligt system, der gør det nemt selv at vedligeholde din hjemmeside og sørge for at den altid er opdateret.

Uden problemer kan du tilføje nye sider, uploade billeder og redigere i teksterne. Det betyder, at du slipper for at betale mig eller et andet webbureau for små opdateringsopgaver.

Har du travlt med din forretninger og ønsker derfor ikke selv at stå for arbejdet med en hjemmeside, så ja, jeg kan hjælpe dig.

SEO Arkitekt udbyder derfor også forskellige ydelser med hjælp til hjemmesider – for eksempel en serviceaftale.

Det fleste af mine kunder vælger at tegne sådan en aftale. På den måde slipper for at forholde sig til opdateringer og næsten daglige mails, om om hacker-angrebsforsøg.

Ja, alle mine hjemmesider er bygget med et responsivt layout, hvor din hjemmeside kan tilpasse sig forskellige skærme og så de ser godt ud på alle størrelser.

Et webhotel er en plads på en server, hvor indholdet af din hjemmeside kan ligge, og som er forbundet til internettet døgnet rundtog så dine besøgende kan tilgå hjemmesiden i døgndrift.

Nej, der er desværre ikke hosting med i prisen.

En professionel hjemmeside pris bestemmes af størrelsen og kompleksiteten af hjemmesiden.

Det betyder, at

  • et pænt, professionelt 15-siders websted med standardtilpasning koster mindre end et meget tilpasset 50-siders e-handelswebsted.
  • en billigere WordPress hjemmeside vil have færre sider og funktioner, mens en dyrere hjemmeside vil have flere sider, bedre webdesignstandarder og funktioner.

Skabeloner kan være et godt valg for dig, hvis du er en lille virksomhed med begrænset budget, vil have din hjemmeside live så hurtigt som muligt, ønsker at målrette mod et meget lille publikum og forventer lav trafik.

En unik skræddersyet hjemmeside er næsten altid det bedste valg for virksomheder, der ønsker at vokse og søge tilpassede funktioner. Det fungerer bedst for virksomheder, der ønsker at etablere et brand gennem en aggressiv marketingstrategi, og der ikke er begrænset af budget.

Et link til Seo Arkitekt vises nederst på din hjemmesides footer, men selvfølgelig kun hvis du er enig i det.

Få en moderne og professionel hjemmeside designet efter dine behov og ønsker

Jeg er parat til at høre om dit hjemmesideprojekt og besvare de spørgsmål du evt. sidder tilbage med.