SEO Arkitekt

Gratis marketingværktøjer

30 Gratis Marketingværktøjer

Top marketingværktøjer - og gratis!

Gratis marketingværktøjer

En god online synlighed kan virkelig hjælpe din offline forretning. Der er masser af betalte og gratis værktøjer, der kan hjælpe dig. Nogle er helt gratis, og nogle indeholder kun gratis prøveversioner eller testversioner, men du kan få adgang til nok af deres funktioner til at få nyttige data.

Du kan tjekke de bedste gratis brugervenlighedsværktøjer til at forbedre dit UX-design. Denne artikel handler om værktøjer til webanalyse, SEO og overvågning af sociale medier. Alle af dem hjælper dig med at nå dine marketingmål.

Top 10 gratis webanalyseværktøjer

 1. Google Analytics er det mest udbredte funktionsrige værktøj, der sporer websteds- og apptrafik, overvåger besøgendes adfærd, analyserer indhentede data og opretter tilpassede rapporter. Du kan anvende Google Analytics i din content marketing strategi og i planlægningen af forskellige online kampagner.
 2. Open Web Analytics har funktioner, der ligner Google Analytics, bortset fra sporing af tredjepartsressourcer. Du kan enten bruge dets WordPress plug-in eller integrere dets PHP API i din app API.
 3. AWStats er helt gratis og distribueres under GNU General Public License. Det virker på din server i stedet for på hjemmesiden. Den kan læse og analysere mange typer logfiler fra alle større serverværktøjer.
 4. StatCounter sporer dine besøgende, når de kommer, forlader og vender tilbage til hjemmesiden og giver dig visuel feedback i realtid om deres adfærd.
 5. Piwik er open source og selvhostet, så du kan holde oplysningerne om dine besøgende private. Den viser rapporter om onlinebesøg: den besøgendes geografiske placering, kilden, tidspunktet, tekniske specifikationer og meget mere.
 6. Kissmetrics studerer kundeintelligens og UX og hjælper dig med at øge engagement, konverteringer og fastholdelse.
 7. Woopra hjælper dig med at finde ud af mere om dine kunder ved at spore deres on-site, app, e-mail og anden aktivitet.
 8. Clicky overvåger hver besøgendes handlinger, analyserer trafik og giver ajourførte realtidsrapporter.
 9. Crazy Egg kan skaffe et rullekort for at vide, hvor langt dine besøgende scroller, og hvor de stopper, et varmekort til at udpege de områder, hvor der klikkes mest, en overlejringsrapport for at se antallet af klik på hvert sideelement og meget mere interessant information. Internetbrugere klikker ofte på ting, der ikke engang er links, men som ligner dem. Find ud af, hvad der sker på dit websted ved hjælp af Crazy Egg, som du kan bruge i en måned gratis.
 10. Linktrack rapporter om de besøgendes aktivitet, sporer hvert klik og leverer opdateringer i realtid. Både en gratis plan og betalte premium-planer er tilgængelige. Der er både en gratis plan og betalte premium-planer at vælge imellem.

Top 10 gratis SEO værktøjer

Som du muligvis allerede ved, er indlæsningstid en af de vigtigste faktorer i søgemaskine ranking algoritmer, og den er derfor vigtig for din SEO indsats. du kan også forbedre mange andre aspekter af din søgemaskineoptimering udover hastighed ved hjælp af andre værktøjer, som er anført nedenfor.

 1. Bing Webmaster Tool er en del af Microsofts Bing-søgemaskine. Det dækker problemer med crawler, markup-validering, søgeordssøgning og mere, og tilbyder dets diagnosticerings-, research- og rapporteringsværktøjer.
 2. Google Search Console (tidligere kaldet Google Webmaster Tools) er nyttig for dem, der ønsker at have et Google-venligt websted eller en app.
 3. Google Keyword Planner hjælper dig med at opbygge og udvide dine søgenetværkskampagner. Det foreslår søgeord, der fungerer godt for dit emne, og giver dig månedlige søgevolumenstatistikker for hvert af dets forslag.
 4. Keyword Tool er et godt alternativ til Keyword Planner og er særligt effektivt til long-tail søgeord.
 5. Screaming Frog SEO Spider Tool gennemgår alle dit websteds elementer, analyserer metabeskrivelser og sidetitler, registrerer ødelagte links, finder duplikeret indhold og mere.
 6. SEOptimer tilbyder en hurtig SEO-analyse og instruktioner, der er nemme at følge for at forbedre din hjemmesidens ydeevne.
 7. Browseo ser din webressource på samme måde som søgecrawlere. Det fremhæver dele af din side, der er relevante for SEO. Alt du skal gøre er at indtaste dit websteds URL – det hele er online, uden behov for at downloade eller installere noget.
 8. MozCast holder øje med ændringer i Googles søgealgoritmer og viser daglige rapporter på en kreativ, vejrudsigtslignende måde.
 9. SERPs gratis værktøjer giver dig mulighed for at få hurtige søgeordsforslag, tjekke rangeringer for hvert søgeord og endda se forskelle i globale og lokale placeringer uden at ændre din fysiske placering.
 10. Quick Sprout modtager data fra din Google Analytics-konto og giver dig ideer til, hvordan du kan øge din trafik og forbedre SEO.

Top 10 gratis værktøjer til sociale medier overvågning

Her er 10 gratis værktøjer til at overvåge sociale netværkssider:

 1. Mention samler og behandler brugergenereret indhold fra Facebook, YouTube, Google, digg og andre. Det giver dig mulighed for at overvåge og måle, hvad folk skriver om dit nye produkt, din virksomhed eller om ethvert andet problem på tværs af sociale medier verden over og i realtid.
 2. Social Seaking er en helt gratis søgemaskine på sociale medier i realtid, som overvåger indhold fra Instagram, Twitter, Reddit, Lastfm og Vimeo.
 3. Social Pointer kan bruges af marketingbureauer og enkeltpersoner til ikke kun at overvåge omtaler i opslag på sociale medier og brugersamtaler, men også til at svare på dem i realtid.
 4. Fastory øger dine konverteringer gennem attraktive mobiloplevelser. Her kan du lave en fordybende og effektfuld marketingkampagne til Snapchat, Instagram, Facebook.
 5. Hootsuite sporer beskeder og omtaler for at forbedre dit brands omdømme, identificerer trends med analyser og giver dig mulighed for automatisk at finde og planlægge nyttigt indhold til at administrere alle dine konti, og sikre dem mod hackere og andre eksterne trusler.
 6. HowSociable hjælper med at overvåge og måle dit brands og dine konkurrenters synlighed på det sociale web. Det giver dig mulighed for at se resultaterne for hver social netværksplatform separat, så du kan se, hvilken der fungerer bedst for din virksomhed, og hvilken der har brug for forbedringer. En gratis konto forhindrer dig dog i at spore alle sociale medier. Du skal betale for at spore mere.
 7. Crowdfire hjælper dig med at udvide din målgruppe og holde den hooked. Den finder nyt indhold og planlægger det mest passende tidspunkt for at offentliggøre det på dine Twitter, Facebook, Instagram, Tumblr, Pinterest og andre profiler.
 8. Rapportive hjælper dig med at få adgang til profiler og aktivitet på LinkedIn og sende rapporter direkte til din Gmail.
 9. Audiense identificerer relevante målgrupper, opdag fantastisk handlingsorienteret indsigt og informer dine strategier for at vokse din virksomhed.
 10. Social omf er et godt valg, hvis du har brug for at skrive til alle sociale medier på én gang gratis. Social omf giver udgivelsesplanlægning, indholdsstyring, URL-komprimering og endda søgeordsfiltrering.

Jeg håber, at du finder denne artikel nyttig og vælger et passende værktøj til at forbedre din online synlighed. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte SEO Arkitekt.