SEO Arkitekt

Billig Hjemmeside

SEO Arkitekt - Horsens

Få en billig, moderne og professionel WordPress hjemmeside fra kun 3.950,-

Du betaler først, når du er tilfreds med mit arbejde

Har du brug for et billigt hjemmeside design?

Er det muligt at få en professionel men billig hjemmeside? Ja det er. Som webdesigner hos SEO Arkitekt designer jeg billige hjemmesider, som matcher langt dyrere løsninger.

Jeg har udviklet en unik og effektiv arbejdsproces, der gør, at jeg kan tilbyde moderne professionelle hjemmesider til en fast, lav pris.

Jeg arbejder hurtigt og smart og allerede har udviklet al funktionalitet.

Hvad koster en billig hjemmeside hos SEO Arkitekt?

SEO Arkitekt - Horsens

Køb Billig Hjemmeside - 3.950 kr.

Ideel til dig, der ønsker en veldesignet og brugervenlig hjemmeside til et lille budget! Dette er en fin løsning til lokale eller nystartede forretninger, der ikke har de store midler, men som ønsker en online tilstedeværelse.

Hvad får man for 3.950 kr?

billig webdesign

Billig WordPress Hjemmeside

Er du en lokale eller nystartet virksomhed, så er standard design den bedste omkostningseffektive løsning.

Du kan få en enkel, men effektiv hjemmeside, som slet ikke har behov for ekstra funktionaliteter, designet specifikt til dit brand og dine mål.

Her får du faktisk samme WordPress design, som jeg også bruger til professionelle hjemmesider. Men hjemmesiden bliver opsat efter en fast skabelon, som indeholder de mest nødvendige undersider: “Forside“, “Om virksomheden”, “Kontakt”, “Services” og “Galleri”.

For 3.950 kr. får du:

En ny hjemmeside udviklet i WordPress

4 - 5 sider

Brugervenlig menu og tydelig Call to Action

Enkelt kontaktformular

Unikt design

Professionelt udseende

Mobiloptimeret design

Indsættelse af metabeskrivelser i SEO Yoast fra færdige tekster

Google Maps

Der er installeret enkelte tilføjelsesprogrammer og plugins

Anbefalinger, tips så at du selv kan komme i gang og få besøgende

Hjælp til e-mail adresser

Vejledning og hjælp til at finde webhotel og domæne

Gratis support og hjælp via e-mail og telefon

Du står for tekst

Du leverer billeder, eller jeg finder passende billeder til din hjemmeside

Hurtig levering, ca. 2-3 uger

Billige Hjemmesider

Eksempler på hjemmesider til kun 3.950 kr.

Billeder og farver gør en kæmpe forskel, og hjemmesiden bliver hurtigt unik.
Det samme vil ske for din hjemmeside med dine billeder, farver og tekster.

Et tæt samarbejde der kommer dig til gode

1. Opstart

Når jeg har modtaget indhold fra dig, såsom tekst og/eller billeder, så påbegynder jeg design af hjemmesiden.

2. Designguide

Nu er det tid for mig at blive kreativ. På baggrund af dit indhold viser jeg dig layoutet, som visualiserer farvepalet og skrifttypekombinationer til din hjemmeside og præsenterer først forsiden. Når du har godkendt designguiden, er jeg klar til at designe den fedeste hjemmeside til dig.

3. Udvikling af din hjemmeside

Så går jeg i gang med at bygge din hjemmeside i overensstemmelse med alt det, vi blev enige om i trin et og to. Når jeg har sat det hele op, viser jeg dig din nye hjemmeside.

4. Feedback og rettelser

Derefter får du lov til at dele alle dine rettelser. Alt foregår i tæt dialog med dig. Din feedback er vigtig, så hjemmesiden kommer til at matche dine ønsker og behov. Du får to revisionsrunder med i prisen.

5. Betaling

Herefter er jeg færdig med at designe og opsætte din hjemmeside, og du er helt tilfreds med resultatet fremsender jeg faktura på opsætningen. Prisen er på 6.950,- ekskl. moms.

6. Lancering

Når pengene er overført, så er det tid til at flytte din hjemmeside ind på dit eget webhotel. Til sidst er du nu klar til at bruge din nye hjemmeside og byder vi gæster og søgemaskiner velkommen.

Jeg hjælper og rådgiver danske virksomheder med at styrke deres online tilstedeværelse igennem den bedste og billigste hjemmeside løsning

Du bestemmer hjemmesidens design

Du ejer hjemmesiden 100%

Mobilvenligt design

Optimeret til Googles Core Web Vitals

Brugervenligt CMS

Hastighedsoptimeret

Invester i en billig WordPress hjemmeside

Der er mange årsager til, at man bør investere i en billig hjemmeside design. For eksempel, hvis du netop er startet som selvstændig, har du typisk ikke det store budget at investere i en professionel skræddersyet hjemmeside – og du har typisk heller ikke behov for en hjemmeside med stor fleksibilitet og mange avancerede ekstra funktioner.

Alligevel har de fleste virksomheder behov for at få en simpel hjemmeside som en visitkort, så potentielle kunder kan læse om virksomheden og blive klogere på de forskellige ydelser eller produkter. Sådan er en billig hjemmeside den bedste løsning, da den sikrer, at du kommer godt fra start, uden du sprænger dit budget.

Få en billig hjemmeside som ligner en Million

Billige hjemmesider helt uden bindinger?

Jeg tilbyder ikke kun rimelige forhåndspriser for webdesign, men jeg opkræver ikke, før en kunde er 100 % tilfreds med mit arbejde.

Hvorfor vælge mig til en billig WordPress hjemmeside?

Som både webdesigner og SEO specialist i Horsens er jeg klar til at hjælpe dig videre, når du først har fået din egen ny hjemmeside opsat.

Hos SEO Arkitekt designer jeg ikke kun hjemmesider i WordPress. Jeg har også solid erfaring med søgemaskineoptimering (SEO) og kan hjælpe dig med at optimere din hjemmeside, samt kampagner på både Google Ads og diverse sociale medier, så din hjemmeside bliver synligt og rangeret bedre på Google og de Sociale medier. Og da jeg ikke er et webbureau med 50 ansatte marketing medarbejdere, så kan jeg ofte tilbyde det samme arbejde til under halv pris.

Billigt webdesign af høj kvalitet

Hos SEO Arkitekt er mit mål at få din virksomhed online til en overkommelig pris, så du ikke kun får et afkast af din hjemmesideinvestering, men også får leads, selv længe efter mit arbejde er færdigt.